Såld lägenhet på Ekensbergsvägen 97 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Ekensbergsvägen 97

Såld

Varmt välkomna till denna perfekt planerade 2:a belägen på Ekensbergsvägen 97.

- Öppen- och socialplanlösning
- Perfekt läge med goda kommunikationer
- Optimalt planerad lägenhet
- Stambytt & helkaklat badrum med mycket förvaring
- Utsikt mot lugna Virebergsvägen och trädtoppar
- Golvvärme i Badrum!
- Solid BRF

Här bor ni i en lägenhet som präglas av en öppen- och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort sovrum med plats för önskad förvaring, helkaklat badrum med kombimaskin och en välkomnade entré. Lägenheten ligger mot lugna Virebergsvägen med trädtopparna som närmsta granne. På Ekensbergsvägen 97 bor ni i direkt närhet till kommunikationer (buss, pendeltåg, tvärbana och tunnelbana) och cykelavstånd in till stan.

OMRÅDE
Ekensbergsvägen 97 är beläget precis invid ett mysigt villaområde i Råsunda och ligger i samma område som Råsunda skola och idrottsplats. Här bor man också bara ett stenkast från Solna Centrum, stor galleria med ett brett utbud av butiker, apotek, post, bank, bibliotek, restauranger mm. I Solna ligger också Mall of Scandinavia samt Friends Arena. Precis i närheten finns också Ica Maxi. I huset på Ekensbergsvägen 97 finns en mycket populär Thai restaurang.

Det är mycket bekvämt att bo i centrala Solna och Råsunda, som erbjuder en mångfald av restauranger, caféer, frisörer, kemtvätt, skomakeri, inredningsbutiker och mataffärer inom ett mycket kort räckhåll. I Råsunda finns också vårdcentral och flera tandläkare. Dessutom finns gamla Filmstaden med dess utbud av bra restauranger och en "egen" kvartersbiograf!

Solna och Råsunda är också uppskattat pga. av det korta avståndet in till Stockholm city. Fina gång- och cykelvägar finns via Solnabron eller via Pampas Marina.

KOMMUNIKATIONER
Närmaste T-banestation är Näckrosen samt Sundbyberg station med tunnelbana, pendeltåg och bussar. På kort promenadavstånd finns även Solna Centrum med tunnelbana samt ett stort busstorg och tvärbana. Flera olika bussar avgår även längs med Frösundaleden.

Buss 515 med hållplatser längs Råsundavägen tar er på ca 10-15 min in till city, dygnet runt, flera gånger i timmen.

GRÖNOMRÅDEN OCH MOTION:
Råstasjön och Lötsjön ligger bakom Råsundavägen och där kan vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Utflykten till sjöarna blir det givna valet under helgen och de gröna ängarna inbjuder till picknick. Invid Lötsjön finns det mysiga caféet "Gröna stugan" som mättar magen med god mat. För dig som gillar att motionera finns här ett 5 km upplyst spår längs båda sjöarna och på vintern kan längdskidåkning utövas på isen.

Gröna Skytteholmsparken finns precis i närheten för barn med spring i benen. I Skytteholmsparken finns en stor lekplats, stora gröna picknickvänliga ytor och ett sommaröppet café. Skytteholms IP finns nära till hands för den sportintresserade.

Visa mer
Slutpris

2 720 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.