Såld lägenhet på Virebergsvägen 4 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 4

Sällan till salu

Såld

Sällan till salu

Välkommen till en av Solnas absolut bästa 5:a i etage. Lägenheten kan lätt göras om till 4 sovrum och ligger med ett perfekt hörnläge med flertalet fönster i olika väderstreck! Här bor ni med i en förening med ett hus i toppskick och god gemenskap. Lägenheten ligger på våning 3 & 4 med ingen insyn och erbjuder en balkong med mycket sol och även en fransk balkong på övre plan. Balkongen erbjuder förutom flertalet möblemang, odlingar och utsikt även ett magisk solläge med sol från dag till kväll tack vare sitt läge mot syd. Väl tilltagna ytor och rum och gott om förvaring såväl i lägenheten som de externa förråd som medföljer.

I Vireberg/Råsunda bor du med närhet till allt i ett lugnt och härligt område. I närområdet finner du Ica Maxi, tvärbanan, tunnelbana, flertalet busslinjer, Solna centrum med all dess kommunikationer och närservice, gamla Råsunda med restauranger och trevliga promenadstråk, Skytteholmsparken samt flertalet förskolor och skolor. Närheten till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Sundbyberg är inte att heller att glömma. Ett område att trivas i!

Visa mer
Slutpris

8 000 000 SEK

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Matplats

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Balkong

Badrum

Sovrum Övre plan

Vardagsrum Övre plan

WC

Övriga bilder

Planritning 1

Planritning 2