Såld lägenhet på Virebergsvägen 11 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 11

Välplanerad hörnlägenhet i Solnas bästa förening med 1890kr i avgift!

Såld

Välplanerad hörnlägenhet i Solnas bästa förening med 1890kr i avgift!

Varmt välkomna till denna fantastiska hörnlägenhet i Solnas absolut bästa förening! Lägenheten disponeras över en stor inglasad balkong i bästa läge ut mot föreningens fina innergård, stort och lättmöblerat vardagsrum, generöst sovrum med mycket förvaring, renoverat och fullt utrustat kök med bland annat köksö med vinkyl och plats för större matbord samt ett stilrent badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående håller lägenheten en hög standard och skänks ett fantastiskt ljus tack vare hörnläget i huset och de flera fönsterpartierna. Avgiften för lägenheten är endast 1890kr per månad och i den ingår värme, vatten, kabeltv och bredband i hastigheten 1000/1000 mbit/sekund.

I BRF Dikten 2 bor Ni i en trygg och stabil äkta förening som registrerades redan 1981 och äger marken. Föreningen är skuldfri och har med andra ord 0kr i långfristiga skulder och därmed 0kr i lån per kvadratmeter vilket är väldigt unikt! Detta syns bland annat i de otroligt låga månadsavgifterna hos de boende men även mervärdet som föreningen kan ge sina boende. Här finns bland annat pingisrum, eget gym som rustades upp 2020, snickerilokal, målerirum, dartrum och övernattningslägenhet för medlemmarna att nyttja. Under innergården disponerar föreningen över 64 garageplatser och ytterligare 16 utomhusplatser går att hyra från föreningen, annars råder Solna Boendeparkering för 400kr/månad eller 1000kr/kvartal för att parkera inom hela kommunen.

I Vireberg/Råsunda bor du med närhet till allt i ett lugnt och härligt område. I närområdet finner du Ica Maxi, tvärbanan, tunnelbana, flertalet busslinjer, Solna centrum med all dess kommunikationer och närservice, gamla Råsunda med restauranger och trevliga promenadstråk, Skytteholmsparken samt flertalet förskolor och skolor. Närheten till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Sundbyberg är inte att heller att glömma. Ett område att trivas i!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.