Såld lägenhet på Ekensbergsvägen 63 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Ekensbergsvägen 63

Ljus och fin 2:a i perfekt läge med originaldetaljer och balkong i söderläge.

Såld

Ljus och fin 2:a i perfekt läge med originaldetaljer och balkong i söderläge.

Varmt välkommen till denna sällan-till-salu 2:a i populära Vireberg. Denna fantastiska lägenhet präglas bland annat av ett sovrum i svalt och mörkt norrläge, balkong i soligt söderläge, kök med förvaring utöver det vanliga, rymligt och lättmöblerat vardagsrum, stambytt och fräscht badrum som dessutom är förberett för tvättmaskin och bevarade originaldetaljer från 50-talet.

Här bor ni på en lugn gata omgiven av grönska. Lägesmässigt kan det inte bli bättre! Ni når Solna Centrum på mindre än 5 minuters gång där ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och all tänkbar service finns. Tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer finns i den absoluta närheten som tar dig in till Stockholm city på under 10 minuter. Vill ni storhandla så finns ICA Maxi runt knuten och vill ni åt natur och vatten så ligger Löt- och Råstasjön på nära avstånd. Allt ifrån löprundor, lek i parker och skridsko- och pulkåkning vintertid sker här. På gångavstånd når du även Mall of Scandinavia som med titeln Nordens Största Köpcentrum talar för sig själv. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Robert Sundström på 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.