Såld lägenhet på Vega allé 114 i Vega
Vega

Vega allé 114

35 välplanerade och ljusa kvadratmeter till salu!

Såld

35 välplanerade och ljusa kvadratmeter till salu!

Nu finns möjligheten att förvärva en av Vegas finaste 1:or med stora fönsterpartier och högt i tak!
Med sina välplanerade 35kvadratmeter får du känslan av ett större hem än vad det säger på papper. Du välkomnas in i en hemtrevlig hall med välplanerad plats för avhängning av ytterkläder och stora garderober. I direkt anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet. Här är det inrett i klassiska toner med förvaring utöver det vanliga. För att kunna hålla vardagen så enkel som möjlig finns en kombinerad tvättmaskin och en handdukstork på vägg. Hemmets mittpunkt är öppet och socialt med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de vältagna fönsterpartierna som sträcker sig längs rummets ena sida. I köket kan du tillaga en trevlig middag samtidigt som du kan ha socialt umgänge.

- Gedigna fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp
- Stort helkaklat badrum
- Nyproducerat 2022

Läget är toppen, utanför porten finns en busshållplats som går med täta turer runt om i Haninge. med direkt närhet till den nybyggda tågsstationen i Vega som tar dig till Stockholm C på endast 20 minuter. Servicen i Vega är god med flera matbutiker, restauranger, bageri, gym och frisör m.m. Vega ligger även med närhet till Port 73 och Länna Handelsplats. Önskar du promenader i avkopplande miljö ligger Rudans friluftsområde inte långt bort.

Kontakta ansvarig mäklare Cassandra Ståhl vid intresse!
070 95 95 640

Visa mer
Slutpris

1 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.