Såld lägenhet på Vallagränd 10 i Handen
Handen

Vallagränd 10

Såld

Varmt välkommen till Vallagränd 10. Lägenheten har en spektakulär planlösning där du hamnar i lägenhets mitt så fort du kliver in genom ytterdörren. På entréplan finns en rymlig hall med genomgående vitmålade väggar och ekparkett, ett helkaklat badrum med tvättdel och maskinpark, ett bekvämt arbetskök av en modernare touch med gott om yta och en härlig köksö vilket skapar samspel i köket. Stort vardagsrum med direkt access till den inglasade balkongen där du kan njuta av vackra solnedgångar året runt. På nedre våningen finner vi även 3 nymålade sovrum, varav det större sovrummet ligger intill vardagsrummet med utgång till en separat balkong där du kan njuta av morgonsolen. På nedre våningen finns även en separat gästtoalett.

På övre våningen finner vi master bedroom, som med sin generösa yta rymmer en dubbelsäng med gott om plats för mera möblemang. Här finns även ett allrum med plats för soffa, kontor eller bibliotek, här känner man hur lyxen med etagevåning kickar in. Precis som på nedre våningen finner vi även här ett vackert ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck.

Fantastiskt läge med närhet till Haninge C, bussar och tåg samt vacker natur både i Slätmossens naturreservat och Rudans Friluftsområde. Varmt välkomna med hela familjen att trivas i en underbar etagelägenhet!

Visa mer
Slutpris

3 800 000 SEK

Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.