Såld radhus på Lustigs gränd 12 i Vega
Vega

Lustigs gränd 12

Modernt brf-radhus i mycket fint skick med ett av områdets bästa lägen finns äntligen till salu!

Såld

Modernt brf-radhus i mycket fint skick med ett av områdets bästa lägen finns äntligen till salu!

Varmt välkomna till detta mycket fina br-radhus med ett toppenläge i populära Vega. Radhuset har en hörntomt samt en breddad infart som ger plats åt två bilar precis utanför den egna entrén. Den härliga baksidan med altan och tillhörande tomt har ett perfekt läge för barnfamiljen. Här kan man njuta av solen hela dagen medans barnen tryggt och smidigt kan leka på det intilliggande grönområde som gränsar mot baksidan. Grönområdet förlänger känslan av tomten och skapar ett luftigt avstånd till grannhusen runtom. På husets entrésida finns även plats för en utemöbel där förmiddagssolen kan avnjutas med utsikt mot ett av områdets större lekplatser.

Radhuset fördelar sig över 105 kvm med genomgående fina och stilfulla materialval. På entréplan finns ett rymligt kök i modernt klassiskt utförande, luftigt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen, ett badrum med egen maskinpark samt bra med förvaring i förrådsutrymme under trappan och en stor skjutdörrsgarderob i hallen. På övre plan samlas tre bra sovrum (möjlighet till fyra) och ett allrum. I master bedroom finns en stor skjutdörrsgarderob. Här finns även ett badrum med badkar. I övrigt finns bra med förvaring i flera skjutdörrsgarderober, fristående garderober och två förråd.

Området är idylliskt med flera lekplatser, natur runt knuten, utegym och årlig gatuloppis med grannar. Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen med direkt närhet till flera förskolor, skolor, Vega tågstation som tar dig till Stockholm C på endast 20 min, matbutiker, restauranger, gym, frisör m.m. Flera lekplatser i området samt närhet till natur.

Här är det bara att flytta in och trivas, Välkommen hem!

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse:
Cassandra Ståhl
070 95 95 640
[email protected]

Visa mer
Slutpris

4 495 000 SEK

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.