Såld lägenhet på Fribordsgränd 9 i Vega
Vega

Fribordsgränd 9

Letar du efter den perfekta tvåan i populära Vega? Nu finns den äntligen till salu!

Såld

Letar du efter den perfekta tvåan i populära Vega? Nu finns den äntligen till salu!

Nu har du möjligheten att förvärva denna fina två!

Varmt välkommen till en av Vegas bättre planerade tvåor på plan fyra med inglasad balkong och separat förråd. Inne i lägenheten väntar 42 välplanerade kvadratmeter där köket har vardagsrummet intill - perfekt för matlagning och umgänge i fokus. Köket är ljust och har full maskinell utrustning. Sovrummet ligger avskilt, är väldisponerat och har flera garderober. Badrummet är helkaklat och stilrent i vitt och grått med bl.a. en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en stor inglasad balkong som blir under året en förlängning av lägenhetens sällskapsytor. Från balkongen har du sikt över den mysiga innergården.

Lägenheten är välplanerad och modern med mycket ljus tack var de större fönsterpartierna. Det finns goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och för få förunnat i nyare lägenheter, även ett separat förråd.
Förutom lägenhetens fina och praktiska utformning så är även läget svårslaget i Vega. Precis utanför huset ligger Vega tågstation som tar dig till Stockholm C på 20 min. Här finns även mataffärer, restauranger, gym, frisör och en frukt-och grönsakshandlare på torget.

Vill du veta mer om lägenheten? Tveka inte på att höra av dig till ansvarig mäklare Cassandra Ståhl på 070 95 95 640 och [email protected]

Visa mer
Slutpris

2 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Brf Blinka