Såld lägenhet på Klarabergsvägen 9A i Vendelsö
Vendelsö

Klarabergsvägen 9A

Bekvämt placerad på våning 1

Såld

Bekvämt placerad på våning 1

I populära Brf Anden finns nu möjligheten att bli ny ägare till denna fyra som ligger bekvämt placerad på 1 tr. Lägenheten är på 87 kvm och fördelar sig idag över tre sovrum, vardagsrum, kök, ett badrum med badkar och en separat wc. En rymlig balkong med markis, här kan man njuta av solen på eftermiddagen och kvällen. Äldre ytskikt vilket gör att man har goda möjligheter att sätta in prägel.

Här bor man i en mycket omtyckt förening som har en god ekonomi och är en av Haninges mest eftertraktade föreningar att bo i.

Från lägenheten har du smidiga kommunala möjligheter med buss. Precis utanför huset går det bussar med tät trafik direkt till Gullmarsplan , Tyresö och Haninge C m.fl. En kort promenad bort finner du även bussar som i rusningstrafik går direkt in till Stockholm C.

Det finns ett flertal skolor/förskolor att välja mellan i nära anknytning till föreningen. Här finns skolor med förskoleverksamhet och upp till årskurs nio. Smidigt och nära för barnen att själva promenera till skolan. Alldeles runt hörnet finns även en matbutik, ett närlivs med postombud, en pizzeria och restaurang. Stora matbutiker som Ica Maxi, Coop och Willys ligger inte långt bort.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

1 920 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.