Lägenhet till salu på Vega allé 77 i Vega
Vega

Vega allé 77

Unik 2:a med två uteplatser som ger dig sol hela dagen och takhöjd om ca 2,70

Till salu

Unik 2:a med två uteplatser som ger dig sol hela dagen och takhöjd om ca 2,70

I populära Vega finner du denna unika 2:a om 66 välplanerade kvadratmeter med en takhöjd om ca 2,70 samt två uteplatser

Visa mer
Vega allé 77 Vega allé 77 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 495 000 kr
  • Boarea: 66 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 0 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 126 kr Värme och vatten ingår. Varje medlem tecknar eget avtal för hushållsel, där man måste teckna elnätsavtal med Vattenfall och sedan kan man välja vad man vill för förbrukning. Till månadsavgiften tillkommer en kostnad om 89kr/mån för bredband och tv, basutbud.
  • Förening: BRF Skogsstjärnan I Vega
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Vega, Haninge
Utgångspris

2 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Vega allé 77

Drömmer du om en ljus lägenhet med högt i tak och två uteplatser som ger dig sol hela dagen? Tycker du om att bjuda familj och vänner på middag? På den härliga stenlagda uteplatsen kan du njuta av ditt morgonkaffe i en trivsam och lugn miljö, på den inglasade balkongen har du eftermiddag/kvällssol.

Nu saluförs denna fina 2:a om 66 välplanerade kvadratmeter med fantastisk takhöjd på hela 2,70 samt två uteplatser som ger dig sol hela dagen!

Välkomnande hall med gott om förvaring och ingång till det rymliga och helkaklade badrummet med kombimaskin. Vidare in i lägenheten nås det fullt utrustade köket från Ballingslöv med fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. Från köket finner du vardagsrummet i öppen planlösning. Här finns plats för både matplats men även övrig möblering så som soffgrupp. Perfekt för den som söker sociala ytor. Från vardagsrummet nås den härliga inglasade balkongen som ligger i ett soligt läge. Stort och rymligt sovrum med fin färgsättning som ger dig en känsla av harmoni samt förvarings möjligheter. Från sovrummet når man den stenlagda uteplatsen mot den trivsamma innergården. Perfekt plats för grillen!

* Uteplats med förmiddagssol
* Inglasad balkong i sydvästläge
* Stor tvåa om 66 kvm
* Unik takhöjd om ca 2,70
* Stora fönster och generöst ljusinsläpp
* Nära till utmärkta kommunikationer
* Förskola och skola runt hörnet

Välskött förening och centralt läge nära pendeltåget som tar dig innanför tullarna på 20 minuter. Läget är idylliskt med närhet till natur, vatten, city. På gångavstånd finns port73 med ett 40-tal butiker och restauranger. På bekvämt avstånd finns även Haninge Centrum med dess goda utbud. Med några få minuters promenad hittar du det omtyckta bageriet Wofflans.

Denna bostad vill du inte missa!
Kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070 95 95 642

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jennifer Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

I populära Vega finner du denna unika 2:a om 66 välplanerade kvadratmeter med en takhöjd om ca 2,70 samt två uteplatser

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 126 kr, Värme och vatten ingår. Varje medlem tecknar eget avtal för hushållsel, där man måste teckna elnätsavtal med Vattenfall och sedan kan man välja vad man vill för förbrukning.

Till månadsavgiften tillkommer en kostnad om 89kr/mån för bredband och tv, basutbud.
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m² föreningens information
Våning
0 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,0063 %
Andel av årsavgift
1,01 %
Nettoskuldsättning
710 581 kr

Föreningen

Namn
BRF Skogsstjärnan I Vega
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
117 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 365 kr
Pantsättningsavgift
630 kr
Allmänt om föreningen
Brf Skogsstjärnan i Vega är en äkta bostadsrättsförening med 117 lägenheter i Vega. Föreningen bildades år 2018. Kvarteret som består av tre huskroppar präglas av en miljömedvetenhet. Fastigheten har solceller på tak, bilpool och hus byggda med stomme i trä for ett hållbart boende.
Information om månadsavgiften
Värme och vatten ingår. Varje medlem tecknar eget avtal för hushållsel, där man måste teckna elnätsavtal med Vattenfall och sedan kan man välja vad man vill för förbrukning.

Till månadsavgiften tillkommer en kostnad för bredband och tv, basutbud.
FÖRENINGENS EKONOMI
Enligt uppgifter från styrelsen så kommer de troligtvis höja avgiften under 2024. Det är däremot inget som är beslutat så därför finns i dagsläget inga uppgifter kring när en eventuell höjning skulle ske eller med hur många procent. (2023-11-10).
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Tele2 som börjar gälla i mitten på september 2023. Då kommer 89 kr läggas på varje lägenhet för bredband och tv, basutbud.
Gemensamma utrymmen
Cykel- och barnvagnsförråd.
Parkering
Föreningen har inga egna parkeringar inom BRF. Enligt uppgifter från styrelsen finns det möjlighet att stå på gatan, vilket kostar 500 kr/månad.
FÖRSÄKRING
TryggHansa
Övrigt
Föreningen äger rätten att ta ut en överlåtelseavgift av antingen säljare eller köpare.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Enligt styrelsen har man i dagsläget inga inplanerade renoveringar (2023-11-10).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme & direktverkande el
VENTILATION
FTX & F
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,018%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 515 kr/år
Försäkring
2 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
10 015 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
El är inklusive nätavgift. Driftkostander är inviduella
Energideklaration
Utförd 2023-03-01
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
85 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Välkommen till Vega! Här finner du en idyllisk miljö med närhet till natur och skärgård samtidigt som du har bekvämt avstånd till Stockholm city. Vega är ett nytt bostadsområde som har tagits fram med fokus på hållbarhet och livskvalitet. Här har man tänkt på allt för att skapa en trivsam miljö för både barnfamiljer och singelhushåll. Du finner moderna och energieffektiva bostäder i olika storlekar och utföranden, från små och smidiga lägenheter till stora villor.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café. Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Vega ett område som har allt du kan önska dig när det gäller boende. Med sin idylliska miljö, närhet till natur, goda kommunikationer och fokus på gemenskap och hållbarhet är det svårt att hitta ett bättre ställe att bo på. Vi hälsar dig varmt välkommen till Vega!

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning