Såld villa på Videnäsvägen 14 i Årsta Havsbad
Årsta Havsbad

Videnäsvägen 14

Enplanshus på stor tomt i bra solläge med närhet till havet

Såld

Enplanshus på stor tomt i bra solläge med närhet till havet

På stor och solig tomt finns nu möjligheten att bli ny ägare till detta fina och mycket välskötta enplanshus från svenska husleverantören Borohus.

Huset är ytterst välplanerat och bjuder på fina sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Högt i tak med öppet upp till nock. I rummets mitt står en värmande braskamin som även ger rummet en hög mysfaktor. Utgång till altan i högt västläge där solen kan avnjutas fram till sena kvällen. I huset finns även tre sovrum och ett badrum med dusch. För den som behöver mer ytor på sikt går det enligt detaljplan att bygga ut huset med ca 16 kvm.

På tomten finns även ett fint gästhus om 10 kvm. Den stora och trevliga tomten bjuder på både plana och kuperade ytor samt har en fin kombination av planeringar och natur. Tack vare sitt höga läge kan man njuta av solen från morgon till kväll. Luftigt och lummigt mellan grannarna vilket gör att tomten känns insynsskyddad och privat. Stort plus är den väl tilltagna parkeringsytan, här finns plats för många bilar, uppställning av båt eller större fordon.

Kort gångavstånd till färjeläget där man smidigt tar sig ut med färjan till den vackra skärgården.

Visa mer
Slutpris

4 030 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.