Såld lägenhet på Vendelsö skolväg 15 i Handen
Handen

Vendelsö skolväg 15

Välplanerad tvåa med balkong i bästa Sydvästläge som bjuder på många soltimmar

Såld

Välplanerad tvåa med balkong i bästa Sydvästläge som bjuder på många soltimmar

Varmt välkommen till Vendelsö skolväg 15. Välplanerad 2:a med omedelbar närhet till kommunikationer in till stan, Trollbäcken, Tyresö samt Haninge centrum. Ett stenkast från lägenheten finns Hemköp. I närheten finns fina promenadstråk, flera badsjöar samt naturreservat. Utmärkt planerad med mysig balkong i lummigt läge med eftermiddags-/kvällssol, originalkök med vita snickerier, generöst och ljust vardagsrum med utgång till den underbar balkongen, rymligt sovrum med garderobsvägg, stort badrum utrustat med bl.a duschkabin och toppmatad tvättmaskin.
Förråd finns i huset.

Området bjuder på flera lekplatser, förskolor och skolor på kort gångavstånd. Alldeles runt hörnet ligger matbutiken Hemköp, ett närlivs med postombud samt busshållsplatsen med direktbuss till Stockholm i rusningstrafik. Under dagarna tar bussarna dig smidigt till Gullmarsplan, Tyresö och stor delar av Haninge. För den som gillar härliga promenader finns vacker natur nära inpå samt flera badsjöar.

Varmt välkomna att trivas.Kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 0709595642 för mer info.

Visa mer
Slutpris

1 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.