Gaffelseglet 42 Vega
Vega

Gaffelseglet 42

Till salu

Kvadratsmart 1,5:a med solig balkong mot innergård

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 795 000 kr
  • Boarea: 34 kvm
  • Antal rum: 1.5 rum
  • Våning: 2 av 6, hiss finns
  • Avgift: 2 951 kr
  • Förening: Brf Newton
  • Byggnadsår: 2022/2023
  • Område: Vega, Haninge

1 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gaffelseglet 42

Varmt välkomna till denna moderna och välplanerade 1,5:a med balkong mot lummig innergård och med närhet till affärer, café, restauranger, kommunikationer, gym och blivande padelhall.
Bostaden har genomgående fina materialval och hög standard så som induktionshäll, diskmaskin och kombinerad ugn och mikro i köket samt bl a, kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Än finns det möjlighet att påverka inredning och uppgradera maskinval.

Grannskapet Newton består av Svanenmärkta lägenheter med 1000 kvadrat innergård med växthus, pergola, lekplats och upptäckarstig som tar dig genom gårdens alla finesser. Njut av modernt och bekvämt boende en kort promenad från pendeltågstationen Vega och du tar dig till stan på 24 minuter. Vega är ett växande område och utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där det ska vara nära till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker och restauranger.

Då bostaden är miljöcertifierade enligt Svanen så är det möjligt att du som köpare kan teckna ett grönt bostadslån. Många lånegivare erbjuder förmånliga bostadslån med lägre ränta för dig som köpt en klimatsmart och hållbar bostad.

OBS lägenheten säljs på ritning och beräknas vara färdigställd november 2023, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jennifer Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Kvadratsmart 1,5:a med solig balkong mot innergård

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 951 kr
Antal rum
1.5 rum
Boarea
34 m²
Våning
2 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,4966 %
Uteplats
5 kvm balkong i ett solig läge mot en lummig innergård

Föreningen

Namn
Brf Newton
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
135 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Grannskapet Newton består av 135 Svanenmärkta lägenheter fördelade på ett till fyra rum och kök samtliga med rymlig balkong eller uteplats. Njut av modernt och bekvämt boende en kort promenad från pendeltågstationen Vega och du tar dig till stan på 24 minuter.
Gårdsplats
För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.
Gemensamma utrymmen
När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Det kommer att finnas allmänna parkeringar längs med gatorna i området och på anvisade parkeringsytor.

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022/2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerrutor
VENTILATION
FTX-system
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,021%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
350 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
350 kr/år
Kommentar
El fakturers efter faktisk förbrukning

Allmänt om området

Vega är ett trivsamt område i södra Stockholm tillhörande Haninge kommun. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.