Såld villa på Åkarvägen 12 i Älta
Älta

Åkarvägen 12

Pampig villa med högt läge, pool och gårdshus

Såld

Pampig villa med högt läge, pool och gårdshus

*Pampig villa med gedigna materialval
*Högt ogenerat och ostört läge, ingen insyn
*Milsvid utsikt
*Stor tomt
*Hög takhöjd 2,7 m på nedre plan och 3,4 övre plan
*Vattenburen golvvärme på båda planen
*Stor trädäckad altan
*Yttertak nymålat, nyimpregnerat
*Pool med automatiserad skötsel
*Murad grund för eventuell öppen spis
*Fullt utrustat gårdshus, möjlighet till uthyrning (intäkt ca 140.000 kr/år)
*Möjligt att bygga attefallshus eller bygga ut huvudbyggnaden
*Fiber
*Laddbox för elbil

Varmt välkommen till praktfulla Åkarvägen 12 - ett gediget Sävsjöhus i genuin träpanel, stora spröjsade fönster och milsvid utsikt.

Ett spektakulärt hus med fantastiskt ljusinsläpp, genomtänkt planlösning och ett högt ogenerat läge omgiven av skog. Öppen social planlösning med tydlig uppdelning mellan kök, matsal och vardagsrum. Smakfullt kök med hög modern standard, spisen i rostfritt stål från SMEG som kronan på verket. I matsalen och vardagsrummet strålar ljuset in och här ryms hela familjen vid högtiderna. Det finns ett badrum på varje våningsplan och huset erbjuder sammantaget fyra sovrum. På övre plan finns även ett magiskt allrum med utsikt mot skogen och en tvättlucka ned till tvättstugan på entréplan.

Huset ligger med ett högt och fint läge. Formidabel utsikt över omgivningarna. Tomten erbjuder en stor trädäckad altan med flera uteplatser och helt automatiserad pool samt fina gräsytor. Uppvuxen tomt med många ståtliga träd. Vacker stentrappa med svart smidesräcke leder upp till huvudbyggnaden. Nedanför finns ett kallförråd och vid entrén på tomten ligger ett gästhus med fullt utrustad uthyrningsdel avskilt. Stor uppfart med plats för flera bilar.

Möjligt att både bygga ut, bygga garage eller attefallshus för uthyrning.

Här bor du på en av Ältas finaste och lugnaste gator i ett uppvuxet villaområde nära skolor, förskolor, kommunikationer och service. Nära till fantastiska naturområden och badplatser.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

Visa mer
Slutpris

11 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Jennifer Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.