Såld radhus på Karahavsvägen 4 i Vega
Vega

Karahavsvägen 4

Med en av föreningens absolut bästa lägen på stor hörntomt med uteplats i sydväst

Såld

Med en av föreningens absolut bästa lägen på stor hörntomt med uteplats i sydväst

Det är med stor glädje jag kan presentera detta underbara boende i populära Vega. Unikt stadsradhus i snygg nordisk design med materialval som harmoniserar fint ihop med naturen runt om. Radhuset ligger på en mycket fin hörntomt vilket ger bra med lekytor för barnen, tomten omgärdas av ett staket och vetter mot naturområde på baksidan. Stor altan i sydväst där solen kan avnjutas på eftermiddagen och kvällen. Perfekt boende för barnfamiljen!

Redan i hallen slås man av den moderna känsla som detta boende förmedlar. Ljusa trägolv i hela huset och vitmålade väggar ger ett stilrent och fräscht intryck. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör denna yta perfekt för socialt umgänge med familj och vänner. Stora fönsterpartier från golv till tak som förlänger känslan i vardagsrummet och som även suddar ut gränsen mellan inne och ute. Från vardagsrummet når man den härliga altanen som vetter mot naturområde och ligger placerad i sydvästläge. Här kan man njuta av solen hela dagen. På övre plan möts man av en underbar takhöjd på över 3 m och flera takfönster samt gavelfönster som gör att allrummet fullständigt badar i ljus. På övre plan sover hela familjen och i master bedroom kan man njuta av den fri utsikten mot naturområdet.

Badrum på entréplan med egen maskinpark och en separat gästtoalett på övre plan. Bra med förvaringsmöjligheter i förråd både inne och utanför bostaden samt flera garderober i huset.

Här bor man med en av föreningens absolut bästa lägen på stor hörntomt med uteplats i sydväst.

Bostaden ligger i populära Vega som växer och utvecklas till en ny stadsdel i Haninge. Här finns flera förskolor/skolor, mataffärer, restauranger och utmärkta busskommunikationer. På några minuters promenadväg ligger Vega station, pendeltåg direkt in till Stockholm C på endast 20 min. Här finns även nära anslutning till motorvägen mot Stockholm och Nynäshamn.

Varmt välkomna att trivas.

Visa mer
Slutpris

4 195 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.