Stuxbergs gränd 5 Vega
Vega

Stuxbergs gränd 5

Mycket fint radhus med gavelläge, carport och en härlig baksida.

Kommande

Mycket fint radhus med gavelläge, carport och en härlig baksida.

Varmt välkomna till Stuxbergs gränd 5, ett mycket fint och påkostat radhus med ett utmärkt gavelläge. Rymlig infart med carport och plats för flera bilar.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Boarea: 105 kvm enligt bostadsrättsföreningen
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 5 320 kr I avgiften ingår kallvatten, Tv, Bredband och telefoni.
  • Förening: BRF Skogsparken 3 I Haninge
  • Område: Vega, Haninge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Mikaela Hertzman

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Stuxbergs gränd 5

Varmt välkomna till Stuxbergs gränd 5, ett mycket fint och påkostat radhus med ett utmärkt gavelläge. Härlig tomt med plana gräsytor och en utbyggd altan som maximerar soltimmarna. Tomten ramas fint in via ett staket vilket gör att barnen här kan leka tryggt och skyddat från biltrafiken. En kulle som gränsar mot husets baksida ger både naturligt insynsskydd och skapar ett avstånd till grannarna. Rymlig carport med plats för en bil samt plats för flera bilar på den väl tilltagna infarten.

Radhuset fördelar sig över 105 kvm med genomgående mycket fina materialval och påkostade tillval. På entréplan finns ett rymligt kök, luftigt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen, ett badrum med egen maskinpark samt bra med förvaring i förrådsutrymme under trappan och en stor skjutdörrsgarderob i hallen. På övre plan samlas fyra bra sovrum, i master bedroom finns en stor skjutdörrsgarderob. Här finns även ett till badrum med dusch ( plats för badkar för den som önskar).

Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen med direkt närhet till flera förskolor, skolor, Vega tågstation som tar dig till Stockholm C på endast 20 min, matbutiker, restauranger, gym, frisör m.m. Flera lekplatser i området samt närhet till natur.

Här är det bara att flytta i och trivas, välkomna att boka in er på visningen.

RUMSBESKRIVNING

Genomgående vitlaserade parkettgolv och ljust målade väggar vilket ger ett stilrent helhetsintryck.

Rymlig hall med praktiskt klinkergolv i större format och inbyggda spotlights i tak. Generöst med förvaring i stor skjutdörrgarderob. I hallen finns plats för hallmöbel om så önskas.

Väl tilltaget kök i stilrent utförande med vita snickerier och svart bänkskiva i sten. Full maskinell utrustning i rostfritt utförande samt inbyggda spotlights i tak och i underkant på överskåpen. Gott om plats för en större matgrupp invid fönsterpartier mot husets entrésida.

Luftigt vardagsrum med gott om plats för möblemang, stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och utgång till den härliga uteplatsen.

Helkaklat badrum med golvvärme och inbyggda spotlighs i tak. Badrummet är utrustat med duschhörna, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Förrådsutrymme med bra hyllsystem finns i utrymme under trappan.

ÖVRE PLAN

På övre plan samlas fyra bra sovrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och master bedroom har en skjutdörrsgarderob.

Helkaklat badrum med dusch (plats för badkar). I badrummet finns golvvärme, inbyggda spotlights i tak, handfat med kommod, spegelskåp och en wc-stol.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mikaela Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 320 kr, I avgiften ingår kallvatten, Tv, Bredband och telefoni.
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m² enligt bostadsrättsföreningen
Uteplats
Uteplats 1: stenlagd framsida i sydväst med gott om plats för en utegrupp.

Uteplats 2: Stor och utbyggd altan som inrymmer både loungegrupp och matbord. Belysning finns inbyggt i trallen. Staket som omgärdar den fina tomten.
Bilplats
Carport med plats för en bil. Rymlig infart där flera bilar får plats.

Föreningen

Namn
BRF Skogsparken 3 I Haninge
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
28 lägenheter
Allmänt om föreningen
BRF Skogsparken 3 finns i Vega och består av 28st radhus på á 105 kvm uppförda 2015.

Adresserna är: Stuxbergs Gränd 1-19 samt Levins Gränd 1-17

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekaniskt
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
- Utbyggnad av altan.
- Ommålning av ytskikt på entréplan, trappuppgång samt hall på övre plan.
- Installation belysning i altangolv.
- Byggnation av skärmvägg mellan altan och carport.
- Staket runt hela tomten på husets baksida.
Övriga byggnader/utrymmen
Separat förrådsbyggnad finns på tomten på baksidan av huset.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,021%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Uppvärmning
15 600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
15 600 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Driftskostnaderna är individuella och ser olika ut beroende på antal personer i hushållet samt den egna förbrukningen. I uppvärmningskostnaderna ingår även elen samt uppvärmning av varmvatten.

Allmänt om området

Vega är ett trivsamt område i södra Stockholm tillhörande Haninge kommun. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Parkering

I stora delar av Vega råder gatuparkeringar, för mer information kring kostnaderna se respektive parkeringsskylt.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.