Såld lägenhet på Oxens Gata 257 i Brandbergen
Brandbergen

Oxens Gata 257

Områdets kanske finaste trea?

Såld

Områdets kanske finaste trea?

Områdets kanske finaste trea?

Varmt välkomna till denna fina och mycket påkostade trea som är något utöver det vanliga i området. Med känsla för inredning och design har nuvarande ägare varsamt renoverat hela lägenheten från topp till tå. Lägenheten var från början en stora två men tack vare sitt hörnläge med ett extra fönster kunde nuvarande ägare inreda ett extra sovrum. Smart planerad trea med fina ytor och lägre månadskostnad gör detta till det perfekta boendet. Här finns verkligen ingenting att klaga på, bara att flytta in och trivas direkt. Denna lägenhet måste upplevas på plats, välkomna på visning.

Lägenheten har ett bra hörnläge med rymlig inglasad balkong i väst. Här kan man avnjutas solen på eftermiddagen och kvällen med fri utsikt och vackra solnedgångar som färgar himlen röd. Lägenheten fördelar sig över 66 kvm med gott om förvaring i flera generösa garderobslösningar. Påkostat kök och badrum med full maskinell utrustning. Vackra detaljer så som akustikpanel i vardagsrum och hall, kranar i mässig och taken är försedda med inbyggda spotlights. Master bedroom är stort och rymmer en dubbelsäng. Sovrum 2 som utgör ett barnrum ger plats åt både säng och annat möblemang.

Här bor man med direkt närhet till utmärkta busskommunikationer som tar dig till Stockholm C, Gullmarsplan och Handen Terminalen där pendeltåg finns. Brandbergens C ligger på gångavstånd och här finns mataffär samt annat service. Flera förskolor i området samt Brandbergens skola åk 6-9. Ett smidigt boende med närhet till att som underlättar vardagen.

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.