Barents väg 35 Vega
Vega

Barents väg 35

Häftiga ytor för hela familjen både inne och ute

Kommande

Häftiga ytor för hela familjen både inne och ute

Häftigt kedjehus om 171 kvm med en underbar baksida i högt läge mot grönska. Stor altan i 2 etage där solen kan avnjutas från lunch och fram till sen kväll. Bra planlösning med stora sociala ytor, högt i tak och stora fönsterpartier utan insyn. Mycket energisnålt hus vilket ger låga driftskostnader.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 152 kvm + 19 kvm biarea taxeringsinformation
  • utgångspris: 7 995 000 kr
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Vega, Haninge
  • Fastighetsbeteckning: Kolartorp 1:301
utgångspris

7 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Barents väg 35

Varmt välkomna till detta stora kedjehus om hela 171 kvm med häftig arkitektur, få i sitt slag och extremt sällan till salu. Underbar baksida med insynsskyddat läge mot grönskande omgivningar och fri utsikt över trädtoppar. Stor altan om totalt 102 kvm i två etage med optimala sällskapsytor för sommarhäng med familj och vänner. Här kan man avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Nedanför altanen finns en tomtplätt med plats för studsmatta.

Entréplan bjuder på ett stort kök med väl tilltagna arbetsytor och bra med skåpförvaring. Trevlig kontakt mot det underbara vardagsrummet som bjuder på stora och luftiga sällskapsytor. Här finns plats för både stor en stor soffgrupp och ett extra matbord, perfekt för fina middagar när gästerna är på besök. Härlig takhöjd om 5 m och stora fönsterpartier från golv till tak som släpper in bra med ljus och ger en vacker utsikt över trädtoppar. Från vardagsrummet har man utgång till balkong som sedan ansluter vidare till den stora altanen.

I soutterängplan finns tre stora sovrum, varav master bedroom har egen utgång till altan. Samtliga rum har fönster mot baksidan och en vacker utsikt mot naturen. Mycket bra förvaringsmöjligheter i två förråd samt en klädkammare och flera garderobslösningar. Fint och påkostat badrum i helkaklat utförande och en praktisk separat tvättstuga med bra arbetsytor.

Loftvåning med ett sovrum/hemmakontor samt ett allrum som även enkelt kan byggas om till ett extra sovrum vid behov. Glasräcke med öppet ner mot vardagsrummet. Genomgående vitpigmenterade trägolv, vattenburen golvvärme i hela soutterängplan och påkostade materialval vilket ger en stilrent och fin känsla. Allt i mycket fint skick, här är det bara att flytta in och trivas.

Här bor man med närhet till flera förskolor, skolor, natur med promenadstråk samt närhet till Vega tågstation med mataffärer och annan service. Tåget tar dig direkt till Stockholm C på endast 20 min.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mikaela Hertzman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Häftigt kedjehus om 171 kvm med en underbar baksida i högt läge mot grönska. Stor altan i 2 etage där solen kan avnjutas från lunch och fram till sen kväll. Bra planlösning med stora sociala ytor, högt i tak och stora fönsterpartier utan insyn. Mycket energisnålt hus vilket ger låga driftskostnader.

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Kolartorp 1:301
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Kedjehus
Antal rum
6 rum, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
152 m² + 19 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
368 kvm
Uteplats
Uteplats 1: Stenlagd uteplats på husets framsida med plats för en utegrupp, läge sydväst.

Uteplats 2: Balkong i högt och fritt läge med utsikt mot villaområde, läge väst.

Uteplats 3: Stor terrasserad altan med härliga sällskapsytor för familj och vänner att umgås på, läge väst.
Bilplats
Plats för en bil i rymlig carport samt plats för ytterligare en bil på den egna infarten.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och luft/luftvärmepump
BYGGNADSÅR
2018 
Byggnadstyp
Sutterängshus i tre plan
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Papp
Stomme
Trä
Bjälklag
trä
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
hängrännor och stuprör
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekaniskt
Övriga byggnader
Stort förråd i anslutning till carporten.

Ekonomi

utgångspris
7 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,021%
TAXERINGSVÄRDE
4 776 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
3 167 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
6 560 725 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
25 856 kr/år
VA
6 804 kr/år
Renhållning
2 592 kr/år
Kommentar
I uppvärmningskostnaderna ingår även hushållselen. Till driftskostnaderna tillkommer en villaförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och ser olika ut beroende på antal personer i hushållet samt den egna förbrukningen.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
35 252 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2021-05-12
Energiprestanda primärenergital
64 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
36 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
B

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Detaljplan

Allmänt om området

Vega är ett trivsamt område i södra Stockholm tillhörande Haninge kommun. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.