Såld lägenhet på Vintergaloppsgatan 5 i Täby Park
Täby Park

Vintergaloppsgatan 5

Fantastisk trea i toppskick belägen högst upp i huset!

Såld

Fantastisk trea i toppskick belägen högst upp i huset!

FANTASTISK TREA I TOPPSKICK BELÄGEN HÖGST UPP I HUSET MED INGLASAB BALKONG OM 9 KVM I SOLIGT VÄSTERLÄGE!

Optimalt planerad bostad som är belägen högst upp i huset och har en otrolig trevlig inglasad balkong i soligt västerläge om 9 kvm. Här flyttar du in i en mycket smakfull lägenhet med genomgående fina materialval. Här får man en känsla av hemtrevnad direkt man kommer innanför dörren.

Bostaden är genomgående ljus och stilfull med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrum ansluter ett extra rum för gäster, arbete, hobby, eller den yngsta i familjen. Avskilt från de underhållande ytorna ligger master bedroom för lugn och harmonisk avslappning, med stora garderober och fönster mot balkongen. Jämte lägenhetens praktiska förråd ligger det helkaklade badrummet, med rostfria detaljer, kombimaskin och plats för badkar.

Skulle den egna balkongen inte vara nog, finns gemensam takterrass, grill samt växthus att tillgå. Föreningen har även bilpool. Alldeles intill porten ligger en busshållplats, närhet till naturpark och gröna stråk som leder genom hela stadsdelen.

Riksbyggens Brf Cykelverkstaden har sitt säte i Täby kommun och ligger i nordöstra delen av Täby Park. Bostadsrättsföreningen registrerades 2018-01-15 och äger fastigheten Täby Agaten 1. På fastigheten finns en byggnad med 111 st. lägenheter och 2 lokaler. I föreningen finns det en gemensam takterrass, gemensamma gårdar med bland annat växthus och grillmöjligheter. Cykelrum finns i föreningens källare.

Täby är ett populärt område som ligger norr om Stockholm. Här finns allt ifrån fantastiska naturområden, trevliga promenadstråk, badplatser, en av nordens största inomhuscentrum, flertalet sportanläggningar, handelsplatser och skolor för alla åldrar.

Täby Park är ett otroligt spännande område i framfart som kommer att bli en ny central mittpunkt i Täby. Här erbjuds allt från mysigt café, restaurang, paddel-banor, frisör, simhall och mycket mer. Här bor du med absolut närhet till Täby Centrum - ett av Sveriges största shoppingcentrum med brett utbud av affärer, restauranger och nöjen. På torget finns ytterligare utbud av matställen, caféer och aktiviteter. Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på 15 minuter. Från den nya bussterminalen utgår flera busslinjer. I närheten byggs även en ny skola och en simhall som färdigställdes tidigare i år. Andra populära platser i närområdet är rönningesjön och Hägernäs strand som erbjuder fantastiska badmöjligheter på sommaren. Även båthamnen i Viggbyholm och det framväxta handelsområdet i Arninge är otroligt uppskattat.

Visa mer
Slutpris

3 530 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Balkong

Vardagsrum

Sovrum 1

Hall

Sovrum 2

Badrum

Entré

Exteriör

Planlösning