Såld lägenhet på Bergtorpsvägen 54L i Viggbyholm
Viggbyholm

Bergtorpsvägen 54L

Toppenfin tvåa med uteplats!

Såld

Toppenfin tvåa med uteplats!

Vill du bo i en toppenfin ljus tvåa med optimal planlösning? Då kan detta verkligen vara något för dig!

Här flyttar du in i en optimalt planerad och mycket smakfull lägenhet med genomgående fina materialval. Här får man en känsla av hemtrevnad direkt man kommer innanför dörren.

Direkt du kommer innanför ytterdörren välkomnas du av en luftig och rymlig hall med gott om plats för förvaring. Från hallen kommer du sedan in i det stora, ljusa och harmoniska sovrummet med väggar målade i en ljus kulör och golvet i vitlaserad parkett. Här finns inbyggda garderober med skjutdörrar och plats för dubbelsäng. I det öppna och lättmöblerade vardagsrummet finns generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är härligt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat och släta luckor. Även badrummet är mycket smakfullt och modernt. Genomgående ljusa kulörer och utrustat med toalett, dusch, golvvärme, spotlights, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Från vardagsrummet tar du dig direkt ut på den mysiga uteplatsen som bjuder på en fin stenläggning och sol hela eftermiddagen och kvällen. Om du även vill njuta av din morgonkaffe i solen finns en mysig och takbeklädd uteplats utanför entrén. Här finns plats för ett mindre bord med tillhörande stol.

Viggbyholm är ett mycket omtyckt område i Täby och det är många som vill bo här. Det som lockar är den absoluta närheten till bra kommunikationer i form av Roslagsbanan, goda bussförbindelser med Täby C och Danderyd, likväl som fantastiska rekreationsområden kring Rönningesjön. Sommartid erbjuds här flertalet badplatser och vintertid plogas skid-och skridskobanor upp. Tvärs över vägen ligger den gamla stationsbyggnaden vilken idag bedrivs som ett café. Här är det också direkt närhet till Ica Stop och diverse träningsanläggningar.

Viggbyholm gränsar till Näsbypark i söder, Tibble i väster, Gribbylund i norr och Rönninge i öster. I Viggbyholm finns gott om förskolor och skolor bland annat Bergtorpsskolan, Drakskeppsskolan och Viggbyskolan. Stockholm Östra ligger cirka 14 km från Viggbyholms station och färden dit med tåget tar cirka tjugo minuter. Det finns även bra bussförbindelser.

Det är inte långt till motionsspåren och promenadstråken kring Rönningesjön, Hägernäsviken och Ensta. I närheten finns även badsjö, rackethall, fotbollsplan, tennishall, kommande badhus mm. Dessutom är det nära till säväl Värtans båtliv, flera golfbanor och Rönningesjöns fågelliv.

Föreningen förvärvade fastigheten Handlaren 1 i Täby kommun år 2005. Föreningens fastighet består av 8 flerbostadshus i två våningar med totalt 24 bostadsrätter. Den totala boytan är 1.604 kvm. Föreningen disponerar 32 parkeringsplatser, varav 10 finns i carport.

Varje lägenhet har ett stort förråd med cykelhållare och hyllor i markplan. Ca 6 kvm med högt i tak.

Visa mer
Slutpris

2 800 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Uteplats

Hall

Sovrum

Badrum

Exteriör

Planlösning