Radarvägen 20 Hägernäs
Hägernäs

Radarvägen 20

Välkommen till denna välplanerade 3:a i mysiga Hägernäs!

Till salu

Välkommen till denna välplanerade 3:a i mysiga Hägernäs!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i populär och välskött förening! Bostaden har renoveringsbehov, så här finns möjligheten att forma ert drömhem! Rymligt vardagsrum med plats för flera möbelgrupper och utgång till balkongen med utsikt över parken. Stambytt helkaklat badrum samt bra förvaring med två klädkammare. Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Här bor du i ett bra läge ett stenkast från Hägernäs centrum med all dess utbud och trevliga grönområden med promenadstråk i skog och runt Rönningesjön. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och Roslagsbanan som tar cirka 6 minuter till Täby centrum.

Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 295 000 kr
 • Boarea: 77.5 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 5, hiss finns
 • Avgift: 4 072 kr Inkl. Värme, VA, Kabel-TV, Bredband, Förråd.
 • Förening: HSB Brf Hägern i Täby
 • Byggnadsår: 1962
 • Område: Hägernäs, Täby
Utgångspris

2 295 000 kr

Visningar

26 Jun 14:00 - 14:30
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
27 Jun 18:30 - 19:00
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Radarvägen 20

 • Balkong
 • Goda kommunikationer
 • Närhet till grönområden
 • Promenadavstånd till Service och butiker

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för en rejäl soffgrupp och middagsbord för både 6, 8 och 10 personer! Utgång till balkong med fantastisk utsikt. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum som nås från vardagsrummet. Även detta med plats för dubbelsäng och sängbord. Laminat och vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum som nås från köket. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Laminat och vitmålade väggar samt en fondvägg i brun nyans.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med vita väggar och klinker i en ljus och smakfull nyans. Här finns plats för skorna och hatthylla men även en av två klädkammare i lägenheten.

Visa mer

Kök

Välplanerat kök med möjlighet till matbord för 4 personer. Vita väggar och ekparkett. Vitt kök med mörk laminat bänkskiva och stänkskydd i mosaik. Kyl, frys, ugn i rostfritt och fläkten ovanför spishällen likaså.

Visa mer

Badrum

Stilfullt helkaklat badrum med genomfört stambyte 2005. Badkar, wc, handduksställ, tvättställ, spegel samt möjlighet för tvättmaskin finns.

Visa mer

Balkong

Rymlig balkong med plats för utemöbler där du kan njuta av solen eftermiddag och kväll.

Visa mer

Exteriör

HSB:s Brf Hägern i Täby bildades 1961.
Föreningens fastighet består av 132 stycken lägenheter i fyra flerfamiljshus. Alla dessa är bostadsrätter. Här finns också två lokaler som föreningen hyr ut.
Lägenhetsfördelningen ser ut som följande:

*1 stycken 1 r.o.k
*87 stycken 2 r.o.k
*44 stycken 3 r.o.k

Adresserna är: Radarvägen 18-24.
I föreningens fastigheter finns två tvättstugor; på Radarvägen 20 och Radarvägen 24. HSB sköter om den ekonomiska förvaltningen och den tekniska förvaltningen.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 072 kr, Inkl. Värme, VA, Kabel-TV, Bredband, Förråd.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
77.5 m² föreningens information
Våning
1 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,85719 %
Andel av årsavgift
0,85719 %
Övrigt
KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren & föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

ÖPPEN BUDGIVNING:

Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer, samt information om de bud som inkommer, till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Föreningen

Namn
HSB Brf Hägern i Täby
Allmänt om föreningen
HSB:s Brf Hägern i Täby bildades 1961.

Föreningens fastighet består av 132 stycken lägenheter i fyra flerfamiljshus. Alla dessa är bostadsrätter. Här finns också två lokaler som föreningen hyr ut.

Lägenhetsfördelningen ser ut som följande:

*1 stycken 1 r.o.k
*87 stycken 2 r.o.k
*44 stycken 3 r.o.k

Adresserna är: Radarvägen 18-24.

I föreningens fastigheter finns två tvättstugor; på Radarvägen 20 och Radarvägen 24.

HSB sköter om den ekonomiska förvaltningen och den tekniska förvaltningen.

Renoveringar har skett löpande enligt följande tidsordning:

* 2005: Stambyte.
* 2008: Nya grillar och uteplatser.
* 2009: Ombyggnad av hissar.
* 2009: Husfasader genomgick tvätt.
* 2009: Ommålning av trapphus och slipning av alla golv.
* 2011: Fönsterbyte.
* 2013: Byggnation av lusthus, Installation av fjärrvärme, Installation av säkerhetsdörrar i alla lägenheter
* 2014: OVK besiktning
* 2016: Balkongerna har målats om.

För mer information se föreningens hemsida på www.hagernitaby.se/
Information om månadsavgiften
Inkl. Värme, VA, Kabel-TV, Bredband, Förråd.
Tv och Bredband
TV, bredband och telefoni
Vi har Comhem som leverantör av bredband, kabel-TV och IP-telefoni. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften samt 50 mbits bredbandsanslutning. Om man vill ha mer kanaler komtaktar man Comhem. Avgiften för ip-telefoni ingår i hyran, men inte samtalskostnader.
Parkering
Parkering
Just nu är alla parkeringsplatser ( 89 st ) upptagna, om man är intresserad av parkering är det bara höra av sig till Jolanta Lennegran HSB så kommer man med på kölistan. Parkeringsavgiften är för närvarande 150kr i månaden.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-05-16
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
121 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Hägernäs är en stadsdel i nordöstra Täby vid den natursköna Hägernäsviken. På sommaren finns bra badvatten och på vintern har vi oftast is för skridskoåkning eller is med snö för skidåkning tvärs över viken. Här finns den ca 7 km långa strandpromenaden som vackert tar en från Hägernäs Strand till Näsby Park. Inom området finns badplats, fotbollsplaner, tennisplan, tennishall, sporthall och en ishall.

Kommunikation

Från Hägernäs går buss till bl.a. Täby C (604, 617), Arninge (629), och Danderyds sjukhus (629, 604). På gångavstånd finns också Roslagsbanans pendeltåg med linjen Stockholm Östra - Österskär, med den tar det ca 20 min från Hägernäs station.

Närservice

I Hägernäs centrum finns all tänkbar service med restauranger, mataffär med postservice, frisör, kemtvätt, flera butiker m.m. Endast 6 min med bil eller tre stationer med Roslagsbanan till Täby Centrum med sitt fantastiska utbud av shopping. Ännu närmare är det till nya Arninge Centrum, antingen med bil eller på cykel/till fots. Snart öppnar nya Roslagsbanestationen i Arninge Centrum som endast blir en station ifrån Hägernäs station.

Parkering

Just nu är alla parkeringsplatser ( 89 st ) upptagna, om man är intresserad av parkering är det bara höra av sig till styrelsen så kommer man med på kölistan. Parkeringsavgiften är för närvarande 150kr i månaden.

Övrigt

Inom närområdet finns det ett flertal daghem/förskolor att välja mellan.
I Hägernäs finns Hägernässkolan som är en fristående grundskola (F-5). I Täby kommun finns ett brett utbud av skolor, såväl kommunala som fristående alternativ, med ett stort antal olika inriktningar. Täbys gymnasieskolor ger ungdomarna alla möjligheter att välja en inriktning som passar just dem.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.