Furuvägen 77 Gribbylund
Gribbylund

Furuvägen 77

Smakfull familjevilla med påkostade renoveringar gjorda på återvändsgata med baksida mot grönområde!

Såld

Smakfull familjevilla med påkostade renoveringar gjorda på återvändsgata med baksida mot grönområde!

På lugn gata återvändsgata nära förskola, skola och buss finns denna smakfulla och stilrena familjevilla med påkostade renoveringar gjorda.
Läget är optimalt med underbar baksidan mot grönområde med inglasat och skjutbart uterum, plats för grill och lounge samt gräsmatta i eget, soligt och lummigt läge.
Framsida har en fin stensättning, carport med förråd och plats för ytterligare bil.

Husets planlösning är optimal med stora, sociala sällskapsytor på entréplan med braskamin som sprider värme och ökar mysfaktorn. Här finns utgången till baksidans uterum, altan och gräsmatta. Renoverat kök från Epoq 2016 med påkostade bänkskivor och inbyggd vinkyl. Köket ligger i delvis öppen planlösning med stor matplats och vardagsrum. På entréplan finns även renoverat badrum från 2016 och separat tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare från 2022.

På övre plan finns i dagsläget allrum, helkaklat duschrum/WC, klädkammare, stort sovrum med garderobsvägg och fransk balkong som vetter mot den lummiga och vackra baksidans grönområde, ytterligare sovrum med fönster mot baksida och ett stort sovrum som gjorts om från 2 st till 1 stort sovrum.

Här bor man bra med direkt närhet till lekpark, fotbollsplan, pulkabacke och natur - allt utan att behöva korsa en bilväg. Gribbylund är naturskönt intill vackra grönområden och Rönningesjön. I närområdet ligger såväl Ängsholmsbadet och Skavlötens friluftsområde med fin natur, motionsspår, badplats samt populära Rönninge by med 4G-gård med ponnyridning, djur och café.

RENOVERINGAR:
2022 - Påkostade bänkskivor i kök.
2021 - Ommålning invändigt.
2021 - Skorstenen sotad och kontrollerad
2019 - Ny frånluftsvärmepump, Bosch 3000EW.
2016 - Nytt kök (Epoq).
2016 - Renoverat badrum entréplan.
2016 - Ny altan på baksida.
2015 - Ny tvättmaskin.
2013 - Ommålning av fasad.

På tomten växer diverse bär (röda-, vita- & svarta vinbär, blåbär och krusbär) samt vackra rosor och tulpaner.
Övrig byggnad: Friggebod.

Visa mer
Slutpris

8 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.