Täbyvägen 302 Erikslund
Erikslund

Täbyvägen 302

Kommande

I ett av områdets bästa lägen, med fantastisk baksida i insynsskyddat och soligt västerläge kan man här njuta av solen från lunch till sen kväll.

Ytterst välplanerad planlösning med social del i kök- vardagsrum med ett fint ljusinsläpp och utgång till baksidan samt 4 bra sovrum och ett allrum på övreplan.

I trädgården finns ett isolerat varmförråd om ca 10 m² som enkelt kan inredas till tonårs- eller gästrum. Förrådet ligger i direkt anslutning till trädgårdsentrén på baksidan. Här finns även ett cykel/redskapsförråd.

Till fastigheten hör en garageplats i länga samt gästparkering. I området finns en tillhörande saltvatten-pool som renoverats för två år sedan. Till området hör även en kvartersgård med bokningsbar samlingslokal samt bastu.

Området är suveränt med gröna, lummiga delar och saltvattenpool samt närhet till lekplats (50 meter från bostaden), buss, livsmedelsbutik, Roslagsbanan, förskola, skola m.m!

Kontakta mäklaren för visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Antal rum: 6 rum
 • Boarea: 128 kvm
 • Pris: 5 750 000 kr
 • Byggnadsår: 1972
 • Område: Erikslund, Täby
 • Fastighetsbeteckning: Dragontorpet 69

5 750 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Täbyvägen 302

 • Bästa läget i området!
 • Ogenerad trädgård i soligt väster!
 • Lekplats 50 meter från bostaden!
 • Garageplats och saltvattenpool i området!
 • Nära förskola, skola, buss, tåg m.m!

Viss ytskiktsrenovering behövs.

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Dragontorpet 69
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea
128 m²
Tomtarea
186 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Oljefyllda elradiatorer
BYGGNADSÅR
1972 
Byggnadstyp
2-plans radhus
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Gummiduk
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Övriga byggnader
Förråd:

I trädgården finns ett isolerat varmförråd om ca 10 m² som enkelt kan inredas till tonårs- eller gästrum. Förrådet ligger i direkt anslutning till trädgårdsentrén på baksidan. Här finns även ett cykel/redskapsförråd.

Parkering:

Till fastigheten hör en garageplats i länga samt gästparkering.

Ekonomi

Utgångspris
5 750 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
UTTAGNA PANTBREV
1 950 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
25 500 kr/år
VA
3 905 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
12 600 kr/år
Renhållning
2 215 kr/år
Kommentar
I samfälligheten ingår skötsel av område (snöröjning, pool, lekplatser etc) samt ansvar för gemensamma byggnader (garage, kvartersgård, pool). I avgiften till samfällighetsföreningen ingår numera också ett kollektivt gruppavtal för Telia bredband 250/250 samt Telia mellanstort TV-paket.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
44 220 kr/år

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Täby Dragontorpet GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Planbestämmelser
Stadsplan

Allmänt om området

I Erikslund lät Täby kommun 1971 bygga 324 småhus, fördelat på fem kvarter med egna samfällighetsföreningar idag kallat Erikslund 1-5. Målet var att skapa "den förtätade småhusstaden". Resultatet blev grändhusliknande parhus med omgärdade trädgårdar, kvartersgårdar, poolanläggningar samt garage i separata längor.

Erikslund är ett barnvänligt område med skogen precis runt hörnet och lekplatser i området. Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, goda kommunikationer med både buss och roslagsbana, mataffär och restauranger, fina promenadstråk och både utegym och boulebana.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med buss och Roslagsbanan. Till Roslagsbanan (Visinge Station) är det ca 10 min promenad och sedan ca 20 min till Stockholm (Östra Station). Ca 5 min promenad till Buss 611 som bl a går till Danderyds sjukhus. Där du sedan kan ta dig vidare in till stan med Tunnelbanan. Norrortsleden tar dig till E4:an på ca 10 minuter. Cykelavstånd till Täby C.

Närservice

Närmaste livsmedelsbutik finns mellan Erikslund och Vallatorp (Ica Dragonen). I Vallatorp centrum finns också thairestaurang, vårdcentral, frisör mm. Från Erikslund är det endast 10 minuter med bil till Täby centrum med ett stort utbud av både shopping och restauranger samt biograf.

I närområdet finns bla Vallatorpsskolan, åk 0-9 och Erikslundsskolan åk 0-5. Det finns även ett flertal fristående förskolor bl a Marielunds förskola, Visingelund och Klövervallen. Ett flertal daghem finns också i närområdet. För mer information, gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

Parkering

Parkering området finns både boende- och besöksparkering samt varmgarage.

Övrigt

I närområdet finns bla Vallatorpsskolan, åk 0-9 och Erikslundsskolan åk 0-5. Det finns även ett flertal fristående förskolor bl a Marielunds förskola, Visingelund och Klövervallen. Ett flertal daghem finns också i närområdet. För mer information, gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.