Grindtorps skolgränd 28, 1 tr Täby
Täby

Grindtorps skolgränd 28, 1 tr

Perfekt belägen och planerad bostad med smakfulla och påkostade materialval med bl.a. garage i huset

Såld

Perfekt belägen och planerad bostad med smakfulla och påkostade materialval med bl.a. garage i huset

Accepterat pris! Perfekt planerad 3:a belägen i lugnt och avskilt område samtidigt som direkt närhet till Täby Centrum. Interiören präglas av smakfulla och påkostade materialval som t.ex. badrum med Carrara marmor och nedsänkt tak för spotlights. Kök i delvis öppen planlösning till vardagsrummet vilket erbjuder ett härligt ljusinsläpp och plats för stort matbord framför fönsterparti. Utgång från vardagsrum till härlig balkong som vetter mot föreningens lummiga och trevliga innergård.

Här bor man väldigt bra. Med garage och förråd i huset. Med närhet till Täby Centrums breda utbud av restauranger, caféer, butiker, bio m.m. Här bor man även med närhet till Täby Park som växer fram med bl.a. padel inomhus och utomhus. Här finns även väldigt goda kommunikationsmöjligheter.

Föreningen är välskött och består av totalt 125 lägenheter. Huset har åtta våningar, gårdsmiljön innanför blir både tyst och privat – en skyddad oas för både stora och små. Innergården är mycket barnvänlig med bilfri parkmiljö utanför dörren.

Föreningen har fått en energiklassificering på C.

Föreningen har ett balanserat resultat på ca 1 850 000 kr efter år 2020. Föreningens kassa uppgår till ca 2 500 000 kr

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om visning!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Sara Bjerwe

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.