Grindtorps skolgränd 28, 1 tr Täby
Täby

Grindtorps skolgränd 28, 1 tr

Perfekt belägen och planerad bostad med smakfulla och påkostade materialval med bl.a. garage i huset

Kommande

Perfekt belägen och planerad bostad med smakfulla och påkostade materialval med bl.a. garage i huset

Perfekt planerad 3:a belägen i lugnt och avskilt område samtidigt som direkt närhet till Täby Centrum. Interiören präglas av smakfulla och påkostade materialval som t.ex. badrum med Carrara marmor och nedsänkt tak för spotlights. Kök i delvis öppen planlösning till vardagsrummet vilket erbjuder ett härligt ljusinsläpp och plats för stort matbord framför fönsterparti. Utgång från vardagsrum till härlig balkong som vetter mot föreningens lummiga och trevliga innergård.

Här bor man väldigt bra. Med garage och förråd i huset. Med närhet till Täby Centrums breda utbud av restauranger, caféer, butiker, bio m.m. Här bor man även med närhet till Täby Park som växer fram med bl.a. padel inomhus och utomhus. Här finns även väldigt goda kommunikationsmöjligheter.

Föreningen är välskött och består av totalt 125 lägenheter. Huset har åtta våningar, gårdsmiljön innanför blir både tyst och privat – en skyddad oas för både stora och små. Innergården är mycket barnvänlig med bilfri parkmiljö utanför dörren.

Föreningen har fått en energiklassificering på C.

Föreningen har ett balanserat resultat på ca 1 850 000 kr efter år 2020.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 4 475 000 kr
 • Boarea: 78 kvm Ekonomisk plan
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 7, hiss finns
 • Avgift: 4 480 kr Inkl värme, digital-tv, bredband, telefoni (Telia Triple Play)
 • Förening: Brf Polstjärnan i Täby
 • Byggnadsår: 2017
 • Område: Täby, Täby
Utgångspris

4 475 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Grindtorps skolgränd 28, 1 tr

 • Lugnt och avskilt område vid Täby Centrum!
 • Perfekt planerad med smakfulla materialval!
 • Badrum med Carrara marmor!
 • Balkong som vetter mot bilfri innergård!
 • Garage och källare i huset!

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och genomtänkt förvaringslösning - skjutdörrsgarderob med spegel och praktisk inredning från Elfa. Genomgående vitmålade väggar och mattlackad, trestavig ekparkett på golv.

Kök

Vitt stilrent kök från Marbodal i delvis öppen planlösning med bardisk mot vardagsrum. Goda arbets- och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen från Siemens består av: Kyl och frys, induktionshäll, fläkt (Franke), ugn- och micro i arbetshöjd och diskmaskin. I anslutning till köket finns plats för matbord framför fönster. Tillval: Rostfri beslag på skåps- och förvaringsluckor, vit bänkskiva, köksblandare i krom med diskmaskinsavstängning, underlimmad diskho, rostfri ugn, spiskåpa samt LED-list för bänkbelysning.

Vardagsrum

Luftigt, lättmöblerat vardagsrum med utgång till härlig balkong som vetter mot föreningens lummiga och bilfria innergård.

Balkong

Ca 6 kvm balkong.

Badrum

Stilrent, helkaklat och rymligt badrum med spotlights i tak samt Carrara marmor på golv och vitt kakel. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med förvaringsskåp ovan. I anslutning till badrummet finns linnéskåp och garderob. Tillval: Nedsänkt slätt innertak med spotlights, spegel och spegelskåp, duschblandare, takdusch- och handdusch i krom, klinkergolv Carraramarmor.

Sovrum 1

Rymligt sovrum om ca 12 kvm med gott om plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Sovrum 2 om ca 11 kvm med praktisk garderobsvägg med Elfa-system för extra förvaring.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 480 kr, Inkl värme, digital-tv, bredband, telefoni (Telia Triple Play)
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
78 m² Ekonomisk plan
Våning
1 av 7, hiss finns
Andel i förening
0,8037 %

Föreningen

Namn
Brf Polstjärnan i Täby
Antal lägenheter
125 lägenheter
Allmänt om föreningen
Polstjärnan i Täby består av totalt 125 bostadsrätter. Gården är skyddad och rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för både barn och vuxna.

Brf Polstjärnans 125 lägenheter utgör andra etappen av totalt tre i detta bostadsområde som inrymmer 330 bostäder fördelade på 3 föreningar. Huset är sju våningar högt samt en terrassvåning.

http://brfpolstjarnanitaby.se/brf/index.php/sv/
Information om månadsavgiften
Inkl värme, digital-tv, bredband, telefoni (Telia Triple Play)
Tv och Bredband
För Telia Triple Play som avser Tv, bredband debiteras en obligatorisk avgift om 220 kr/mån. En digitalbox per lägenhet ingår.
Parkering
Kallgarage med 102 platser, 87 platser för personbilar, tre platser för motorcyklar, sex hadikappplatser och sex platser för elbilar. Dessa platser finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil 1 050 kronor/månad, för motorcykel 300 kronor/månad och elbilar 1 750 kronor/månad.

Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby.
Övrigt
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd.

Övriga gemensamma utrymmen:
Barnvagns- och rullstolsförråd finns i
samtliga trapphus. Cykelförråd finns i källarplan.
I föreningen finns också ett styrelserum och en övernattningslägenhet.

Sophantering: Sopkasuner på gård för hushållssopor och matavfall. Källsorteringsrum i huskroppen.

Varmvatten: Vattenburet radiatorsystem. Individuell mätning av varmvattenförbrukning. Mätare finns i varje lägenhet.

Närområdet: Nära till Täby centrum och med gångavstånd till allt! Flera idrottsanläggningar både inom- och utomhus. I Täby centrum finns också ett av Sveriges största köpcentrum med full service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.

Kommunikationer: Kvarterets centrala läge gör att du alltid har nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Skolor: I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk, både till- och frånluft.
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
Varmvatten debiteras efter individuell förbrukning, vilket tillkommer utöver den månatliga avgiften.
Övriga byggnader/utrymmen
Garage och källarförråd i huset.

Ekonomi

Utgångspris
4 475 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-04-03
Energiklass
C

Allmänt om området

Kvarteret är beläget öster om Täby Centrum med kort promenadavstånd till köpcentrumet med ca 260 butiker, restauranger och kaféer. Omgivningen är mycket barnvänlig med bilfri parkmiljö utanför dörren. Dessutom har du och familjen nära till fritidsaktiviteter samt skola och barnomsorg.

Läget inte långt ifrån E18 är också strategiskt vad gäller kommunikationer. En gångväg med gångtunnel leder till bussarna på andra sidan vägen samt till Roslagsbanan.

Kommunikation

Kommunikationer: Kvarterets centrala läge gör att du alltid har nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslags banan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum

Närservice

Skolor: I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium.

Parkering

Garage med 102 platser, 87 platser för personbilar, tre platser för motorcyklar, sex hadikappplatser och sex platser för elbilar. Dessa platser finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil 1 050 kronor/månad, för motorcykel 300 kronor/månad och elbilar 1 750 kronor/månad.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.

Övrigt

Förråd:
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd. De flesta förråden är placerade i källarplanet.

Övriga gemensamma utrymmen: Barnvagns- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus. Cykelförråd finns i källarplan. I föreningen finns också ett syrelserum och en övernattningslägenhet.

Sophantering: Nedgrävda sopkauser med sopkärl/sopbehållare för hushållssopor och källsortering på gården.

Varmvatten: Vattenburet radiatorsystem. Individuell mätning av varmvattenförbrukning. Mätare finns i varje lägenhet.

Närområdet: Nära till Täby centrum och med gångavstånd till allt! Flera idrottsanläggningar både inom- och utomhus. I Täby centrum finns också ett av Sveriges största köpcentrum med full service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden..

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.