Torgnyvägen 13 Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Torgnyvägen 13

Perfekt planerat parhus i fina Täby Kyrkby!

Såld

Perfekt planerat parhus i fina Täby Kyrkby!

Varmt välkommen till Torgnyvägen 13 och detta underbara parhus! Den perfekta familjebostaden om totalt 118 kvm belägen i ett populärt och barnvänligt område. Här erbjuds en härlig gaveltomt i soligt läge med lekvänliga gräsytor som inbäddas av grönska sommartid. Bilen parkerar du bekvämt på uppfarten eller i garaget direkt utanför huset.

Invändigt möts du av en nymålad hall, riktigt bra planerad för avhängning av kläder och skor. Ett nyrenoverat kök i grått (2020) med vitt kakel ovan den mörka bänkskivan. Genomgående fint ekparkettgolv på båda planen. En trapp upp möts vi av tre riktigt bra sovrum (med möjlighet att bygga ytterligare ett på entréplan), allrum med plats för soffa och tv samt ett nyrenoverat och helkaklat badrum (2022) utrustat med med dusch, badkar och tvättdel.

Här bor du i hjärtat av Täby Kyrkby och på en barnvänlig gata med en innergård helt utan biltrafik där barnen kan leka tryggt.

Täby Kyrkby är ett fantastiskt område med närhet till såväl kommunikationer, mataffär och skolor/förskolor som vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Ida Bornesand på 0731-45 16 04 alt. [email protected]

Visa mer
Slutpris

6 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.