Blotgränd 5A Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Blotgränd 5A

Genomgående nyrenoverad med exklusivt och påkostat badrum samt stilrent kök!

Såld

Genomgående nyrenoverad med exklusivt och påkostat badrum samt stilrent kök!

Genomgående nyrenoverad topp 2:a med stor uteplats och gräsplätt som får eftermiddags- och kvällssol. Exklusivt och påkostat badrum samt stilrent kök i öppen planlösning. Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober från golv till tak. Hela bostaden är nymålad och har nytt golv. Ny luftvärmepump är installerad vilket är skönt både för att sprida värme och för AC.
Här bor man perfekt med radhuskänsla i populära Täby Kyrkby med egen entré, egen parkeringsplats och förråd i anslutning till bostaden. Här bor man med kort promenad till Täby Kyrkby C med dess utbud av butiker, restauranger och caféer.
Här finns även utomordentliga kommunikationer med roslagsbanan som går till Stockholm Östra på ca 20 minuter. Buss 610 och 611 trafikerar 100 meter från bostaden till Danderyds sjukhus där tunnelbana (röda linjen) går. Med bil når man Arninge handelsplats, Täby Centrum och även Stinsen köpcentrum på ca 10 minuter.

Föreningen består av 24 bostadsrätter och har stabil ekonomi. Föreningen har haft avgiftsfri månad både 2020 och 2021. Fiberanslutning gjordes 2017 och bredband ingår i månadsavgiften.

Välkommen!

Visa mer
Slutpris

2 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.