Såld parhus på Härdstigen 40 i Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Härdstigen 40

Perfekt planerat parhus om 131 kvm i fina Täby Kyrkby!

Såld

Perfekt planerat parhus om 131 kvm i fina Täby Kyrkby!

Varmt välkommen till Härdstigen 40 och detta underbara parhus! Den perfekta familjebostaden om totalt 131 kvm belägen i ett populärt och barnvänligt område. Här erbjuds en härlig gaveltomt i soligt sydvästläge med lekvänliga gräsytor och inbäddad av grönska sommartid. Kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med stora fina fönster som ger bostaden rikligt med ljus. Tre riktigt bra sovrum (med möjlighet att bygga ytterligare ett på entréplan), två helkaklade badrum varav ett med tvättdel, samt bra med förvaring genom både utvändigt förråd samt stor klädkammare på övre plan. Här bor du i hjärtat av Täby Kyrkby och på en barnvänlig gata helt utan biltrafik invid huset där barnen kan leka tryggt.

Bilen parkerar du bekvämt på parkeringsplats alternativt i garaget endast några korta meter från bostaden.

Täby Kyrkby är ett fantastiskt område med närhet till såväl kommunikationer, mataffär och skolor/förskolor som vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Ida Bornesand på 0731-45 16 04 alt. [email protected]

Visa mer
Slutpris

6 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.