Hägernäsvägen 16B Viggbyholm
Viggbyholm

Hägernäsvägen 16B

Välplanerad 2:a med radhuskänsla och egen uteplats och trädgård

Såld

Välplanerad 2:a med radhuskänsla och egen uteplats och trädgård

Nu har du chansen förvärva denna fina gavel-2:a med radhuskänsla och egen trädgård! En perfekt bostad för dig som vill bo nära Täby Centrum samtidigt som du har gångavstånd till fina Hägernäs Strand för ett dopp i det blå.

Här erbjuds en mycket välplanerad lägenhet med egen entré, uteplats samt trädgård. Bilen parkerar du smidigt nära intill huset på din egna p-plats med motorvärmare. Sommartid är trädgården inbäddad av grönska, och det finns två fina uteplatser varav en trädäckad direkt utanför vardagsrummet samt en stenlagd längre ut på tomten. Här kan du njuta av solen och det finns gott om ytor för den odlingsintresserade. Kombinationen av att kunna njuta av en fin trädgård och samtidigt bekvämligheten av att bo i en BRF är oslagbar.

Bostadens 56 kvm är fördelade över kök och vardagsrum i en trivsam öppen planlösning. Ett väl tilltaget helkaklat badrum med dusch, hörnbadkar samt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med fyra garderober och gott om plats för dubbelsäng samt en hall med goda ytor för avhängning och förvaring. Förråd om ca 6 kvm finns i källaren i huset bredvid.

Brf Sjöflygplanet är en solid förening med totalt 10 lägenheter fördelade på 2 fina hus som uppfördes 1998. Området är lummigt och väl omhändertaget och det finns separata parkeringsplatser för alla boende samt 4 gästparkeringar.

Varmt välkomna till en riktigt bra bostad!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Ida Bornesand på 0731-45 16 04 alt. ida.bornesand@smh.se

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.