Hägerneholmsvägen 7A Hägerneholm
Hägerneholm

Hägerneholmsvägen 7A

Ljus och välplanerad 1:a högst upp i huset i populära Hägerneholm!

Såld

Ljus och välplanerad 1:a högst upp i huset i populära Hägerneholm!

Letar du efter en ljus, välplanerad 1:a i populära Hägerneholm? VälkomnaDå kan detta boende vara något för just dig! välkomande hall med avhängningsmöjligheter för ytterjackor, klinker/ekparkett och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med dusch, wc och kommod. Här finns även en kombinerad Tvätt/tork. Rymlig vardagsrum/sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier som ger en otroligt härlig ljus in i lägenheten från söderläge! Här har du även tillgång till köket med plats för matbord. Ingen insyn i bostaden! Nära kommunikationer, mysiga promenadstråk samt restauranger, gym och butiker.
Brf Sirius är en ny förening som Hemgården uppfört i Hägerneholm. Lägenheterna består av 1-3 rok. Föreningen har utrymmen för rullatorer och barnvagnar. Föreningen har även ett miljörum, städförråd samt föreningsförråd. Stabil förening med bra belåningsgrad.

Visa mer
Slutpris

1 560 000 kr

Ansvarig mäklare

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.