Hägerneholmsvägen 7A Hägerneholm
Hägerneholm

Hägerneholmsvägen 7A

Ljus och välplanerad 1:a högst upp i huset i populära Hägerneholm!

Såld

Ljus och välplanerad 1:a högst upp i huset i populära Hägerneholm!

Letar du efter en ljus, välplanerad 1:a i populära Hägerneholm? Då kan detta boende vara något för just dig! Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterjackor, klinker/ekparkett och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med dusch, wc och kommod. Här finns även en kombinerad Tvätt/tork. Rymlig vardagsrum/sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier som ger en otroligt härlig ljus in i lägenheten från söderläge! Här har du även tillgång till köket med plats för matbord. Ingen insyn i bostaden! Nära kommunikationer, mysiga promenadstråk samt restauranger, gym och butiker.
Brf Sirius är en ny förening som Hemgården uppfört i Hägerneholm. Lägenheterna består av 1-3 rok. Föreningen har utrymmen för rullatorer och barnvagnar. Föreningen har även ett miljörum, städförråd samt föreningsförråd. Stabil förening med bra belåningsgrad.

Visa mer
Slutpris

1 560 000 kr

Ansvarig mäklare
Sherwin Shokofan

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.