Såld lägenhet på Margaretavägen 2 i Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Margaretavägen 2

Välkommen till denna 3:a belägen på 2 trappor i härliga Täby Kyrkby!

Såld

Välkommen till denna 3:a belägen på 2 trappor i härliga Täby Kyrkby!

Välkommen till denna ljusa och luftiga 3:a i härliga Täby Kyrkby. Lägenheten ligger en trappa upp i populära Brf Kyrkbypark i fastighet färdigställd 2007. Närhet till kommunikation och närservice. Välplanerad med hallen som är i anslutning till sovrummen samt klädkammare och förråd. Gemensam kök och vardagsrum vilket gör att du får en öppen känsla. Balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet.
Brf Kyrkbypark består av 42 lägenheter i två fastigheter. De är belägna i direkt anslutning till Täby kyrkby centrum, som har ett bra utbud av affärer och service. Närheten till kommunikationer, Roslagsbanan och bussar, gör det lätt att nå t.ex. Täby Centrum och Stockholm. Föreningen äger 60 st parkeringsplatser med motorvärmare. Parkeringsplats kan hyras för 350 kr/mån. Kontakt sker med styrelsen för att hyra en plats. För medlemmar i föreningen finns även tillgång till ett antal gästparkeringsplatser.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.