Hägerneholmsvägen 4 Hägerneholm
Hägerneholm

Hägerneholmsvägen 4

Modern och smakfull lägenhet med generös balkong högst upp i huset!

Till salu

Modern och smakfull lägenhet med generös balkong högst upp i huset!

Önskas privatvisning? Vänligen kontakta mäklaren.

Letar du efter en ljus, välplanerad 1,5:a i populära Hägerneholm? Då kan detta boende vara något för just dig! Välkomnade hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Helkaklat badrum med tvätt & tork. Rymligt vardagsrum med sovdel. Stilfullt kök med plats för matbord. Det höga läget samt stora fönsterpartier bidrar till fint ljusinsläpp och insynsskyddat boende. Nära kommunikationer, mysiga promenadstråk samt restauranger, gym och butiker.

Föreningen består utav en byggnad med 50 stycken lägenheter. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-2 rum och kök, 33-50 kvm.
TV och bredband ingår i avgiften, 100 mbit/s bredband och TV med basutbud.

En parkeringsplats går att hyra för 600 kr/månad. Föreningen har 21 st platser och för närvarande råder kö. I området finns gott om fria parkeringsplatser kvällstid.

För föreningens medlemmar finns ett eget gym, pingisrum samt cykel förråd i husets källare.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 995 000 kr
 • Boarea: 38 kvm föreningens information
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 5 av 5, hiss finns
 • Avgift: 3 533 kr I avgiften ingår VA, värme, bredband, tv-bas. El ingår med ett schablontilläggg på avgiften. Faktisk förbrukning stäms av årligen.
 • Förening: Brf Ullna studios
 • Byggnadsår: 2016
 • Område: Hägerneholm, Täby
Utgångspris

1 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sherwin Shokofan

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Hägerneholmsvägen 4

 • Högst upp i huset
 • Generös balkong om ca 14 kvm
 • Modernt och ljus lägenhet med stora fönster
 • Eget gym som nyttjas av medlemmarna i föreningen
 • Närhet till Arninge Station och Roslagsbanan
 • Gavelläge
 • Förråd ingår

Vardagsrum

Trivsamt och generöst vardagsrum med stora ljusa fönsterpartier i öppen social planlösning till köket. Utgång till den stora och mysiga balkongen i sydvästläge. Vardagsrummet går att möblera på olika sätt beroende på hur man vill ha säng och andra möbler. Svart laminatgolv och målade väggar i grått.

Kök

Exklusivt och fullutrustat kök med grå köksluckor och integrerade rostfria vitvaror från Siemens. Kaklat stänkskydd med underliggande bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin, fläkt samt ugn. Svart laminatgolv och målade väggar i grått. Matplats i anslutning.

Balkong

Fantastisk balkong som under sommartid blir som ett extra rum. Balkongen är så pass stor att det känns som en egen terrass! norrläge.

Badrum

Smakfullt helkaklat badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vita kakelplattor. Spegelskåp och tvättställ med kommod från Ballingslöv. Wc, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva som ger goda arbetsytor. Det finns även förvaringsskåp ovan arbetsbänk. Handdukstork.

Sovdel

Sovalkov med plats för säng och sängbord. Garderober som skiljevägg. Svart laminatgolv och målade väggar i grått.

Exteriör

Föreningen består utav en byggnad med 50 stycken lägenheter. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-2 rum och kök, 33-50 kvm.

TV och bredband ingår i avgiften, 100 mbit/s bredband och TV med basutbud.

En parkeringsplats går att hyra för 600 kr/månad. Föreningen har 21 st platser och för närvarande råder kö. I området finns gott om fria parkeringsplatser kvällstid.

För föreningens medlemmar finns ett eget gym, pingisrum samt cykel förråd i husets källare.

Omgivning

Ett område med alla tänkbara bekvämligheter!
Intill det nybyggda området finner man härliga promenadspår efter Ullnasjön med gångstigar, broar, utegym, kanaler, bryggor och lekplatser. Skog och natur skapar möjligheter för en aktiv fritid med två närliggande golfbanor (Ullna GC och Arninge GK). Närhet till Skavlöten där många trevliga, grönskande promenader väntar.
Ny förskola/skola, Hägerneholmsskolan, Roslagsbana, idrottshall samt ett uppdaterat Arninge Centrum inom gångavstånd håller på att skapa ett område du knappt behöver lämna. Detta är ett område som Täby Kommun har stora planer för. Arninge centrum. här finns allt för hemmet, trädgården och vardagen. Coop Forum, Ica och Willys för dagliga varuinköp. När det är dags för renovering finns här både K-rauta, Byggmax, XL-bygg. Kanske ska du renovera köket? Då finns både Ballingslöv och Kvik här i området.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sherwin Shokofan

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 533 kr, I avgiften ingår VA, värme, bredband, tv-bas. El ingår med ett schablontilläggg på avgiften. Faktisk förbrukning stäms av årligen.
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
38 m² föreningens information
Våning
5 av 5, hiss finns
Andel i förening
2,126 %
Andel av årsavgift
2,13 %
Övrigt
KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren & föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

ÖPPEN BUDGIVNING:

Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer, samt information om de bud som inkommer, till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Föreningen

Namn
Brf Ullna studios
Antal lägenheter
50 lägenheter
Allmänt om föreningen
Brf Ullna Studios är en förening om 50 stycken lägenheter fördelat på 5 plan samt källarplan.

Bostadsrätterna består av lägenheter med 1-2 rum och kök, 33-50 kvm (BOA). 45 st 1:or och 5 st 2:or.

Föreningen erbjuder cykelverkstad, gym och pingisrum på källarplan.
Tv och Bredband
TV och bredband ingår i avgiften, TV - basutbud samt bredband med 100 mbit/s.
Parkering
Föreningen erhåller 20st parkeringsplatser som går att hyra för 500kr/månad. För närvarande är det kö.
Vid intresse att hyra en parkeringsplats skickas en förfrågan till [email protected]
Det finns möjlighet att ställa bilen längs Hägerneholmsvägen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Cykelförråd, pingisrum samt gym på källarplan.

Ekonomi

Utgångspris
1 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-11-11
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
72 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Hägerneholm är den andra etappen i utbyggnaden av Arninge-Ullna. Här planeras för ca 1260 bostäder, huvudsakligen i radhus och flerbostadshus i två till tio våningar. Hägerneholm ska bli ett hållbart område med minimal negativ påverkan på miljön. I planeringen av bostäderna har vi därför ställt särskilda krav på bland annat vegetation och dagvattenhantering.

Absoluta närhet till Skavlöten och Rönninge bys rekreationsområde med motionsspår.

Kommunikation

Bussar mot Åkersberga, Täby Centrum, Upplands väsby, Danderyds sjukhus samt direktbuss till Humlegården.

Närservice

Ullna Närbutik, absoluta närhet till Arninge Handelsplats som erbjuder byggvaruhus, matbutiker, caféer och annan service. Fem minuter med bild till Täby Centrum och dess stora utbud på affärer, restauranger, biograf och annan service.

Parkering

En parkeringsplats går att hyra för 625kr/månad. I föreningen finns 21 parkeringsplatser med en hyra på 625 kr/ månad. För närvarande råder kö. Finns även att hyra från hotellet via föreningen för ca 600 kr/månad.

Övrigt

Hägerneholmsskolan (åk F-6), Hägerneholms förskola, Ullna strands förskola, förskolan i Ullna Idrottshall i två plan.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.