Såld lägenhet på Meteorvägen 16 i Grindtorp
Grindtorp

Meteorvägen 16

Välplanerad fin tvåa i populära Grindtorp med dubbelbalkong i direkt söderläge!

Såld

Välplanerad fin tvåa i populära Grindtorp med dubbelbalkong i direkt söderläge!

Äntligen en tvåa i populära Grindtorp. Här bor man i närhet till bland annat kommunikationer, matbutiker, Täby C och härliga promenadstråk. Närmsta föskola är Tellus förskola och på gångavstånd ligger Tibble gymnasium. Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila och välskötta föreningen BRF Venus med låg belåningsgrad.

Optimalt belägen vid entréplan från innergården samt en trappa upp från parkeringen möts vi av en välkomnande och väldisponerad ljus hall. Direkt till vänster från hallen hittar vi det stora sovrummet med fönster ut mot den grönskande innergården. I sovrummet finns bra med förvaring i de fyra garderoberna samt plats för större säng. Det fina helkaklade badrummet som renoverades 2011 består av duschhörna med glasvägg, kommod med tillhörande handfat och spegel ovan samt toalett och egen tvättmaskin.

Mellan badrummet och köket finns två garderober med ytteligare förvaringsmöjlighet. Köket totalrenoverades 2012 och då valdes fina materialval och fullständig maskinpark installerades. I köket nästintill fönstret ut mot balkongen finns även plats för matgrupp för 4-6 personer. Från köket finns en av de två dörrarna ut till den stora dubbelbalkongen i direkt söderläge!

Väggen mellan köket och vardagsrummet har öppnats upp vilket skapar den optimala öppna planlösningen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns dörr nummer två ut till den stora dubbelbalkongen där man får njuta av solen hela dagen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf för ytterligare information om bostaden!

Visa mer
Slutpris

2 625 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.