Såld radhus på Enbacken 69 i Skarpäng
Skarpäng

Enbacken 69

Mycket trevligt friköpt gavelradhus i omtyckta Skarpäng!

Såld

Mycket trevligt friköpt gavelradhus i omtyckta Skarpäng!

Nu finns chansen att förvärva ett mycket trevligt friköpt gavelradhus i omtyckta Skarpäng. Här möts vi av en trevlig framsida med uteplats i söderläge där man får njuta av solen hela dagen, här finns även ett rymligt förråd. Vill man ta del av morgonsolen eller njuta av en härlig middag i skuggan sätter man sig på den rymliga altanen på bostadens baksida med en lummig miljö under sommarhalvåret.

Bostadens ytskikt har genomgående renoverats med moderna färgval samt vackert parkettgolv. Här erbjuds en välkomnande hall med god avhängningsmöjlighet och direkt till vänster finns ett rymligt rum som idag används som kontor/gästrum. Vidare hittar vi ett badrum renoverat från 2021 med smakfulla materialval likväl en separat tvättsuga. Det finns även ett stort sovrum med utsikt mot bostadens lummiga baksida samt en klädkammare med bra förvaring.

Planlösningen har fått sig en uppdatering vilket skapat en härlig öppen yta mellan det nyrenoverade köket och vardagsrummet. Det vackra köket erbjuder både bra förvaring och stora ytor för matlagning, här finns även plats för matbord till 4-6 personer. Vardagsrummet går i ljusa toner och har stora sociala ytor och utgång mot altanen.

Här är man en del av Samfälligheten Lysmasken som totalt består av 98 fastigheter som uppfördes 1978. Skarpäng är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Mörtsjön samt Rösjön och här bor man även på gångavstånd till Rösjö centrum med b.la ICA. För den som vill njuta av shopping så ligger Täby Centrum endast fem kilometer bort.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf för mer information!

Visa mer
Slutpris

5 475 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.