Fortvägen 38 Gribbylund
Gribbylund

Fortvägen 38

Såld

Genomgående renoverad (2015/2016) med perfekt planlösning i lummigt, grönt och härligt villaområde! Här erbjuds en mycket fin 2:a med radhuskänsla, egen entré, eget garage & förråd i en stabil förening med solid ekonomi. Bostaden har ett smakfullt renoverat kök med goda arbets- och förvaringsmöjligheter samt plats för matbord framför fönsterparti som vetter mot lummiga innergården. Vardagsrummet är stort med ett rikt ljusinsläpp och utgång till rymlig balkong med plats för soffgrupp. På entrésidan finns även plats för cafémöbler. Sovrummet är väl tilltaget med rejäla garderober från golv till tak med skjutdörrar. Badrummet har stilrena materialval och separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare finns dessutom.

Här bor man bra i ett lugnt och skönt område ca 10 min från Täby Centrum med närhet till b.la. Livsmedelsbutik, buss, natur, badplats m.m.

Föreningens resultat 2020 var 938 222kr. Föreningens kassa och bank uppgick vid slutet av 2020 till: 4 861 364 kr. I december 2021 var det avgiftsfri månad.

Visa mer
Slutpris

2 785 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.