Såld lägenhet på Larmvägen 6C i Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Larmvägen 6C

Unik etagelägenhet med hela 5 meter i takhöjd!

Såld

Unik etagelägenhet med hela 5 meter i takhöjd!

Varmt välkomna till Larmvägen 6C, en unik etagelägenhet med hela 5 meter i takhöjd i populära Täby Kyrkby!

Här möts ni av en egen entré med förråd och parkeringsplats bevämt intill, för den som kör elbil finns laddstolpe. Fina gräsytor sommartid som sköts och nyttjas gemensamt med grannarna, perfekt för den som vill ha sin egna lilla odling. Balkong är direkt utanför dörren och har ett riktigt skönt sydvästläge.

Entréplanet bjuder på en rymlig hall med skön golvvärme samt goda ytor för avhängning. Fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk takhöjd och stora fina fönsterpartier samt ett rymligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. En trappa upp finns ett väl tilltaget loft med plats för både större säng, kontorsdel samt ännu mer förvaring i den stora kattvinden. Lägenheten är på papperet en stor 2:a men upplevs som en trea då loftet rymmer både större säng samt kontorsdel.

Täby Kyrkby är ett fantastiskt område med närhet till såväl kommunikationer, mataffär och skolor/förskolor som vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser. Varmt välkomna hem!

Detta är en kommande försäljning - Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information, 0731-45 16 04!

Visa mer
Slutpris

2 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.