Sadelgatan 9A Täby Park
Täby Park

Sadelgatan 9A

Till salu

Unik 2:a om 55 kvm med 3,5 m högt i tak vilket skapar en öppen och rymlig känsla i bostaden. Här kan du flytta in direkt i en redan möblerad bostad, alla möbler ingår! Inredningsstylisten Linnea Salmén står bakom inredning och styling i denna bostad med tema vintage. Optimal planlösning med generöst vardagsrum och kök med matplats i anslutning. Helkaklat badrum med både kombinerad tvätt och tork. Hall med stort förråd/klädkammare i anslutning. Lägenheten är genomgående målad i ljusa toner och har ett vitpigmenterat parkettgolv. Goda kommunikationer såsom roslagsbanan och bussar som tar dig till Stockholm Östra samt Danderyds Sjukhus. Föreningen består av 111 st bostadsrättslägenheter. Omgående tillträde möjligt.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 995 000 kr
 • Boarea: 55 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 0 av 6, hiss finns
 • Avgift: 2 737 kr Ink: värme, bredband och kabel-tv.
 • Förening: Brf Cykelverkstaden
 • Byggnadsår: 2021
 • Område: Täby Park, Täby
Utgångspris

2 995 000 kr

Visningar

29 Maj 13:00 - 13:30
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Sadelgatan 9A

 • 3,5 m högt i tak
 • Ljus och luftig bostad
 • Bra planlösning
 • Goda kommunikationer

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats.

Visa mer

Kök

Rymlig och stilrent kök med matplats för ca 6 personer i direkt anslutning. Full maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Bra med arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i skåp.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med god plats för dubbelsäng och sängbord.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. I badrummet finns tvättställ med kommod, spegel, wc, dusch och kombinerad tvätt/tork. Ovan tvättmaskinen ligger en praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp.

Visa mer

Hall

Hallen är rymlig och välkomnande med gott om plats för klädavhängning samt 1 garderob. I anslutning finns ett stort förråd/klädkammare.

Visa mer

Förråd 1

Rymligt förråd/klädkammare med väldigt goda förvaringsmöjligheter tack vare en takhöjd på 3,5m.

Visa mer

Exteriör

Riksbyggens Brf Cykelverkstaden ligger i nordöstra delen av Täby Park.
Föreningen består av 111 st bostadsrättslägenheter fördelade på 1.or om 33,5 kvm, 2.or om 50,5 och 55 kvm samt 3.or om 72 kvm. I föreningen finns det en bl a parkeringsplatser med laddstolpar, bilpool, gemensam takterrass, gemensamma gårdar med bland annat växthus och grillmöjligheter.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 737 kr, Ink: värme, bredband och kabel-tv.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
55 m² föreningens information
Våning
0 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,11363 %
Andel av årsavgift
1,11363 %
Övrigt
KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren & föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

ÖPPEN BUDGIVNING:

Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer, samt information om de bud som inkommer, till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Föreningen

Namn
Brf Cykelverkstaden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
111 lägenheter, 2 lokaler
Allmänt om föreningen
Riksbyggens Brf Cykelverkstaden ligger i nordöstra delen av Täby Park.
Föreningen består av 111 st bostadsrättslägenheten fördelade på 1.or om 33,5 kvm, 2.or om 50,5 och 55 kvm samt 3.or om 72 kvm.
I föreningen kommer det att finnas en gemensam takterrass, gemensamma gårdar med bland annat växthus och grillmöjligheter. Cykelrum finns i föreningens källare.

Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
Pantsättningsavgift: 483 Kr
Information om månadsavgiften
Ink: värme, bredband och kabel-tv.
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat ett avtal med telia för kabel-tv, bredband (250/100) och IP-telefoni. Kostnad om 185 kr/månad kommer att tillkomma på månadsavgiften.
Parkering
I föreningen finns det 14 st carportplatser. Kostnad för en plats är 900 kr/månaden.

Föreningen har 2 st laddplatser samt att det är kö till p-plats.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
Pantsatt
Nej

Omgivning

Allmänt om området

Äntligen vaknar sovstaden och sträcker på sig. När det gamla galoppfältet blir en ny stadsdel kliver också Täby upp som nordöstra Stockholms egen metropol. I nya Täby Park byggs sextusen bostäder och nästan lika många arbetsplatser. Här kommer butiker, krogar, kaféer, hotell, bagerier, gym och människor att skapa pulserande livlighet. I Täby park får man både det gröna kvarterslivet och citypulsen på ett bräde.

Kommunikation

Det tar dig ca 10 min till roslagsbanan stationen Galoppfältet som tar dig in till Stockholms östra på tretton minuter. Du har även bussar till Danderyds Sjukhus som åker vid roslagsbanan.

Närservice

I närheten finner du Ica Stop som är bara ett stenkast ifrån bostaden, samt Täby C som har ett stort utbud av affärer, restauranger samt mataffärer.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.