Såld villa på Disavägen 93 i TÄBY
TÄBY

Disavägen 93

Familjevilla om totalt 280 kvm med suveränt läge på solig gaveltomt!

Såld

Familjevilla om totalt 280 kvm med suveränt läge på solig gaveltomt!

Välkomna till denna fina och mycket välskötta familjevilla om hela 280 kvm på kyrksidan, ett eftertraktat och genuint område i den äldre delen i början av Täby Kyrkby. På entréplan ryms ett trivsamt kök med barhäng och matplats för det stora sällskapet. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt en vacker täljstenskamin för kulna höst och vinterkvällar. I anslutning till matsalsdelen når man det trevligt inredda uterummet om 24 kvm. 3-4 sovrum och klädkammare samt stilrent sobert inrett badrum och gäst-wc.
Källarvåningen rymmer ett stort allrum i vinkel med öppenspis och ett stort hobbyrum samt två förråd. Tvättstuga och badavdelning med dusch och bastu samt gäst-wc.
Trevlig barnvänlig plan trädgårdstomt med gräsmatta i skyddat och soligt läge. Stor insynskyddad trädäckad altan i sydväst i anslutning till uterummet.
Garage med förrådsdel samt separat förråd och cykel/vedförråd under tak.
Barnvänligt område med skola och förskola inom promenadavstånd. Täby Kyrkbyn har ett fint litet centrum med god närservice. Här finns bland annat konditori, apotek, veterinär, frisör, restauranger samt ICA-affär.
Ypperligt kommunikationsläge med Roslagsbanan och bussar. Närhet till golfbana och Täby idrottsplats med bl.a fotbollsplan och motionsspår.

Visa mer
Slutpris

8 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Rickard Bornesand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.