Gribbylunds torg 1A Gribbylund
Gribbylund

Gribbylunds torg 1A

Välkommen till denna 2:a högst upp på 4 av 4 i populära Gribbylund!

Såld

Välkommen till denna 2:a högst upp på 4 av 4 i populära Gribbylund!

Visning 2/9 kl.12.00-12.30
Prissänkt 395 000kr.

Välkommen till denna trea om 62 kvm belägen högst upp i huset. Stor balkong med eftermiddagssol där du kan avnjuta många soltimmar. Det höga läget bidrar även till fint ljusinsläpp i bostaden. Genomgående bra skick förutom golvet som behöver slipas om eller bytas ut.
I det grönskande närområdet finner du direkt närhet till trevligt närcentrum med matbutik, restauranger och butiker, samt endast ca 2 km till Täby centrum med all tänkbar service och mycket goda kommunikationer. Med direktbuss tar du dig till Täby C, Danderyd och Arninge. Inom bekvämt gångavstånd ligger Rönningesjön där familjer ofta har picknick, och fritidsaktiviteter. Även möjligheten till två stycken utomhusbad med sandstrand och trevlig strandpromenad på flertalet kilometer. Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan samt badet vid Skavlötens friluftsgård som är belägen på Rönningesjön sidan. Under vintertid plogas skridskobana samt spår för längdskidor.

Visa mer
Slutpris

1 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Sherwin Shokofan

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.