Såld radhus på Österbylevägen 23C i Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Österbylevägen 23C

Fantastiskt radhus i br-form i Täby Kyrkby!

Såld

Fantastiskt radhus i br-form i Täby Kyrkby!

Varmt välkomna till Österbylevägen 23C, ett fantastiskt gavelradhus i br-form i omtyckta och barnvänliga Täby Kyrkby!

Här möts vi av en riktigt fin entré och trädgård med gräsytor som löper runt husets gavel till baksidan. Carport med tillhörande förråd finns nära bostaden samt ytterligare ett förråd finns praktiskt beläget direkt utanför entrédörren. Tomten är perfekt och inhägnas fint! På baksidan finns ett mysigt inglasas uterum med en altan utanför som går runt gaveln.

Entréplanet bjuder på en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och garderob som rymmer bra med förvaring. Badrum med dusch, wc och tvättdel, hemtrevligt kök samt ett fantastiskt vardagsrummet med fina fönsterpartier och burspråk mot den fina baksidan. En trappa upp finns två mysiga sovrum, ett allrum, samt ett badrum med dusch. Allrummet kan enkelt för den händige göras om till ett tredje rum.

Täby Kyrkby är ett fantastiskt område med närhet till såväl kommunikationer, mataffär och skolor/förskolor som vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser. Varmt välkomna hem!

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.