Österbylevägen 13A Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Österbylevägen 13A

Fantastiskt gavelradhus i br-form i Täby Kyrkby!

Såld

Fantastiskt gavelradhus i br-form i Täby Kyrkby!

Varmt välkomna till Österbylevägen 13A, ett fantastiskt gavelradhus i br-form i omtyckta och barnvänliga Täby Kyrkby!

Här möts vi av en riktigt fin entré och trädgård med gräsytor och planteringar som löper runt husets gavel till baksidan. Carport med tillhörande förråd finns nära bostaden samt ytterligare ett förråd finns praktiskt beläget direkt utanför entrédörren. Tomten ligger i underbart sydvästläge och är fint inhängnad av staket och planteringar. Altanen är stor och på gaveln i söderläge är en mysig pergola uppförd. Den perfekta platsen en varm och solig sommardag!

Entréplanet bjuder på en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och större skjutdörrsgarderob som rymmer bra med förvaring. Badrum med dusch, wc och tvättdel, hemtrevligt kök med full utrustning samt ett fantastiskt vardagsrummet med fina fönsterpartier och burspråk mot den fina baksidan. En trappa upp finns tre mysiga sovrum samt ett badrum med badkar

Täby Kyrkby är ett fantastiskt område med närhet till såväl kommunikationer, mataffär och skolor/förskolor som vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser. Varmt välkomna hem!

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.