Enebytorg 4, vån 8 av 8 Enebyberg
Enebyberg

Enebytorg 4, vån 8 av 8

Såld

Unik takvåning i etage med taktakterrasser och en inglasad balkong. Högst upp på våning 8 av 8 med fantastiska fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusinsläpp och bjuder på makalös utsikt. Välplanerad planlösning med sociala umgängesytor, tre sovrum, två badrum och goda förvaringsmöjligheter i hus med garage där hissen går hela vägen upp till ytterdörren.

Belägen mitt på Eneby Torg som blivit en central mittpunkt för boende i Enebyberg. Här finns förutom mycket goda kommunikationsmöjligheter även: ICA Nära, de båda restaurangerna Thai & Sushi och Indian Khusboo. På Marinos hårsalong erbjuds allt inom hårvård och Salong Santé är en skönhetssalong. På torget finns även en Vårdcentral och LloydsApotek, tobaksaffären, kemtvätt, gym café m.m.

Föreningen består av 111 bostadsrätter och 14 lokaler med hyresrätt som ger föreningen en stark ekonomi med god likviditet. Årets resultat visar ett överskott på 2,8 Mkr.
Föreningens strategi är att amortera när utrymme finns. För att behålla stark ekonomi även när ränteläget förändras. Under de senaste sex åren har föreningen amorterat imponerande 22,8 Mkr.

Medlemmarnas årsavgifter har legat på samma nivå sedan 2011 vilket i realiteten är detsamma som en reell sänkning av dessa. Ingen höjning av årsavgiften är planerad för kommande verksamhetsår. Avgiften inkluderar allt det vanliga samt bredband, tv och ip-telefoni.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

9 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.