Hägernäsvägen 1A Hägernäs
Hägernäs

Hägernäsvägen 1A

Välkommen till denna välplanerade 2:a i hög standard med balkong i soligt läge!

Såld

Välkommen till denna välplanerade 2:a i hög standard med balkong i soligt läge!

Välkommen till denna välplanerade tvåa om 53,8 kvm. Smakfullt och rymligt kök från -21 med plats för matbord för 4 personer. Helkaklat badrum i ljusa färger, spegel med kommod nedtill med bra förvaring. Duschhörna samt tvättmaskin finns i badrummet.
Här bor du i härliga Hägernäs, ett område med närhet till ypperliga kommunikationer, via både roslagsbanan och bussar, både norr och söder ut. Ett stenkast från bostaden finner du fina rekreationsområden såsom Rönningesjön, Rönningeby och Hägernäs Strand invid Värtan. I Hägernäs centrum finns välsorterad mat och servicebutik, sushirestaurang, lokal korg, pizzeria och tandläkare. Önskar man större utbud är Täby Centrum bara en kort bussresa eller tre stationer med Roslagsbanan bort.

BRF Flygbåten bildades 1953 och är en stabil förening med ordnad ekonomi. Föreningen består av 83st lägenheter och 4 lokaler som ger en god inkomst till föreningen. Föreningen har 50 p-platser och 21st garage. Det är kö till dessa. (ca 6 mån kötid)

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Sherwin Shokofan

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.