Nannavägen 22 Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Nannavägen 22

Fantastiskt läge i Täby Kyrkby!

Såld

Fantastiskt läge i Täby Kyrkby!

Varmt välkomna till denna mysigt inbäddade familjevilla om totalt 276 kvm och hela 9 rum! Här erbjuds ett fantastiskt läge i Täby Kyrkby på trivsamma Nannavägen, en barnvänlig återvändsgata med kort gångavstånd till skola och förskola och närhet till Täby Kyrkbyn centrum som erbjuder ICA, vårdcentral, café/bageri, gym, enklare restauranger och tågstation.

Tomten är fint planerad med trivsamma stenläggningar och härliga gräsytor, blommande träd, grönskande buskar och blommor av alla de slag. Asfalterad uppfart med suveränt dubbelgarage samt även ett mindre förråd på tomtens framsida.

Bekvämligheter som vattenburen golvvärme i hela huset. Mysig värmande öppenspis. Hela 9 rum, varav 6-7 sovrum idag. Extra ingång på källarvåningen för den som eventuellt vill nyttja en del av källarvåningen till kontor eller tonårsdel. Riktigt stor tvättstuga och rymligt badrum med jacuzzi och bastu.

Ett fantastiskt hus för den stora familjen, egenföretagaren eller för den som kanske bara vill ha riktigt mycket plats!

Visa mer
Slutpris

9 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.