Parkallén 20, vån 3 - Balkong i fritt läge! Täby Park
Täby Park

Parkallén 20, vån 3 - Balkong i fritt läge!

Såld

Helt ny gavel 2:a med smakfulla och stilrena materialval i fantastiska Täby Park. Rymlig balkong i högt, fritt och soligt läge. Perfekt planerad planlösning som erbjuder såväl härliga sociala ytor som goda förvaringsmöjligheter. Läckert kök integrerat med vardagsrum vilket öppnar upp för trevlig matplats framför fina fönsterpartier i gavel som får ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är stilrent och inrymmer både tvättmaskin och torktumlare. Hela interiören präglas givetvis av nytt och fräscht.

Välkommen hem till lyxen av garage under huset med hiss upp till lägenheten. Möjlighet till ladd-plats för din elbil finns givetvis också.

Täby Park är ett otroligt spännande område i framfart som kommer att bli en ny central mittpunkt i Täby. Här erbjuds allt från mysigt café, restaurang, paddel-banor, frisör, simhall och mycket mer.

Välkommen till en perfekt bostad utan bekymmer i ett helt suveränt område som bara kommer bli populärare och populärare med tiden! Fler bilder och info om visningar kommer inom kort så välkommen att höra av dig med ditt intresse redan nu!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.