Hägerneholmsvägen 4, 4 tr Hägerneholm
Hägerneholm

Hägerneholmsvägen 4, 4 tr

Såld

Perfekt 1,5:a med grym balkong i attraktiva Hägerneholm.

Högt upp i huset finner du denna perfekt planerade 1,5:a med exklusiva materialval och det lilla extra! Stilsäkert och rymligt badrum med skön golvvärme och spotlights i tak samt både tvättmaskin och torktumlare. Påkostat kök från Ballingslöv med öppen planlösning mot vardagsrum samt utgång till den suveräna balkongen. Sovdelen är perfekt avgränsad och rymmer både säng samt nattduksbord! Riktigt bra förvaring i rymligt förråd med praktiskt hyllsystem, två bra garderober i hallen samt skåp i badrummet. Ytterligare förråd finns även i källaren. Balkongen är enorm och blir som ett extra rum som går att nyttja stora delar av året tack vare taket!

Hägerneholm är ett område med många möjligheter. Här växer en ny stadsdel vid Ullnasjön fram och här kan du bo, arbeta, handla, sporta och njuta av naturen. Goda kommunikationer finns och ännu bättre blir det när resecentrum öppnar. Kort och gott ett mycket trevligt område som bara kommer att bli bättre med tiden!

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.