Österbylevägen 21B Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Österbylevägen 21B

Fantastiskt radhus i br-form i Täby Kyrkby!

Såld

Fantastiskt radhus i br-form i Täby Kyrkby!

Varmt välkomna till Österbylevägen 21B, ett fantastiskt radhus i br-form i omtyckta och barnvänliga Täby Kyrkby!

Här möts ni av en riktigt fin framsida med altan, gräsyta och trevliga planteringar. Carport med tillhörande förråd finns nära bostaden samt ytterligare ett förråd finns praktiskt beläget direkt utanför entrédörren. Baksidan i underbart västerläge är perfekt planerad med gräsyta, altan och fina planteringar. Sommartid kan ni njuta av blommande träd och grönskande buskar, plocka egna bär och rabarber. Altanen är stor och erbjuder plats för många gäster en varm och solig sommarkväll.

Entréplanet bjuder på en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och goda ytor för avhängning. Helkaklat badrum med tvättdel, hemtrevligt kök med full utrustning samt ett fantastiskt vardagsrummet med fina fönsterpartier och burspråk mot den härliga baksidan i väster. En trappa upp finns tre mysiga sovrum med riktigt fina fönster samt ett badrum med badkar

Täby Kyrkby är ett fantastiskt område med närhet till såväl kommunikationer, mataffär och skolor/förskolor som vårdcentral, promenadstråk och naturnära platser. Varmt välkomna hem!

Visa mer
Slutpris

5 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.