Radhus Villamartin Spanien
Spanien

Radhus Villamartin

Till salu

Rymligt radhus i golfområde

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 86 kvm säljarens information
  • Pris: 179 000 EUR
  • Område: Spanien - Villamartin

179 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Lena Rönn

SMH Estate agent

Välkommen till Radhus Villamartin

Välkomna till detta radhus på två våningar i söderläge i Villamartin och gångavstånd till restaurangtorget Villamartin Plaza och Villamartins golfklubb. Bostaden är renoverad och erbjuder stora terrasser på både fram- och baksida med både sol och skugga. Radhuset erbjuder en yta på 86 kvm där man på bottenvåningen hittar vardagsrummet med öppen planlösning och fullt utrustat kök. Här finns även två sovrum och ett badrum. På andra våningen ligger det tredje sovrummet och ett andra badrum samt förråd. Gemensamt poolområde i urbanisationen där man även har parkeringsplatser. Cirka 200 meter från bostaden hittar man en härlig restaurang och flera tennisbanor.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m² säljarens information

Ekonomi

Utgångspris
179 000 EUR

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Väg/samfällighetsavgift
600 EUR/år
Övrigt
300 EUR/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
900 EUR/år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.