Spanien

Paris VI

Till salu

Rymliga och moderna parhus samt villor med privat pool och nära bekvämligheter

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 129 kvm säljarens information
  • Pris: 269 000 EUR
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien

269 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Paris VI

Nytt komplex av innovativa parhus och villor - finns i tre modeller - beläget i Dolores, en typisk spansk by söder om Alicante. Bostäderna består av tre sovrum (alla med inbyggda garderober), tre badrum (ett / två badrum), fullt utrustat modernt kök och rymligt öppet vardagsrum / matplats som är vänd mot en privat pool och anlagd trädgård för att njuta av Medelhavsklimat året runt.

Dolores ligger i hjärtat av Vega Baja, bara 10 minuter från sandstränderna i La Marina och Guardamar. Dolores erbjuder många lokala bekvämligheter inklusive barer, restauranger, stormarknader, ett medicinskt centrum, rådhuset, skolor och idrottsanläggningar, med en daglig marknad i centrum.

Dolores kännetecknas av en lugn men mycket sällskaplig och säker stad, centralt beläget söder om Alicante, men är en idealisk plats för människor att bo under hela året. Den utmärkta tillgången till AP-7 garanterar goda förbindelser med resten av Costa Blanca, med Dolores bara 15 minuter från städerna Elche och Torrevieja, 30 minuter från staden Alicante och bara 25 minuter från Alicante flygplats.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m² säljarens information
BESIKTIGAD
Nej

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2019 
Fönster
2-glas
Stomme
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.