Spanien

Apartments Camporroso

Bostäder med havsutsikt i närheten av Benidorm

Till salu

Bostäder med havsutsikt i närheten av Benidorm

Bostäder med havsutsikt och stora gemensamma utrymmen med pool, gym, padeltennis och lekplatser.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 76 kvm
  • Pris: 205 000 EUR
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Spanien

205 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Apartments Camporroso

Camporroso Village är ett fantastiskt projekt med moderna bostäder. Bostäderna har tre rum och kök med öppen planlösning. Det är två sovrum, två badrum och terrass. Till gång till större bostäder finns också på två plan med tre sovrum.
Projektet kombinerar havsutsikt, ljus och en speciell design baserad på raka linjer, färgglada färger och stora fönster.
Komplexet kännetecknas för de stora gemensamma utrymmena på de olika våningarna där det finns simbassänger, lekplatser, padeltennis, Social Beach Club och gym. Storleken på dessa gemensamma underhållningsområden ligger på nästan 50 000 m2. Utrymmet är organiserat kring spektakulära naturstenmurar och skapar en magisk atmosfär. Det skapar ett annat sätt att leva på.

Camporroso Village ligger nära flera hotell, golfbanor, temaparken Terra Mítica. Bostadsområdet är direkt ansluten till motorvägen AP-7. Några meter nedan är det kommersiella området med affärer och stormarknader.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.