Spanien

Viveros II Modern

Till salu

Rymliga hörnradhus med villakänsla!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 102 kvm
  • Pris: 290 000 EUR
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Spanien

290 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kjell Hammarlund

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Viveros II Modern

Detta komplex med 3 sovrums radhus är perfekt för dig som letar efter lugn och ro men som fortfarande vill ha storstaden och havet nära till. Stranden och Torrevieja stad ligger bara 2 km bort. I närområdet och med gångavstånd finns punta Marina och Filton köpcentra med all servcive man behöver. På källarplan har man ett stort privat garage och förråd. På samma plan finns ett hobbyrum, ett sovrum och ett badrum. Alternativt kan man göra ett fjärde sovrum istället för hobbyrum. På Bottenvåningen finns en rymlig veranda, härifrån välkomnas du in till vardagsrum och kök med öppen planlösning. Vidare in huset finns en toalett och en ytterligare en uteplats med uppskattad skugga, en perfekt utomhus matplats! På första våningen finns två sovrum och båda har sitt egna in-suite badrum. Ett av sovrummen räknar med en rymlig terrass och havsutsikter. Från det andra sovrummet når du trappan upp till takterrassen som är helt insyns skyddad och med sol hela dagen. Dessa hus säljs fullt möblerade och även vitvaror, belysning och A/C är inkluderat i priset! Dessa radhus tillhör ett gated community med gemensamt pool & grönområde.

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.